Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Ustaw piorytet działania PunkBuster'a

Megatron22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprawdzę i dam edita

@edit

przykro mi ale u mnie piszę czy na pewno chcesz zmienić priorytet na niższy może to wywołać niepożądane skutki , naciskam tak i pisze mi brak dostępu błąd . Czekam na pomoc

Opublikowano

W ten wlasnie sposob tworza sie Kile PkbstrA i B. Wystarczy to po prostu zbotowac w jakims programie. Ogolem to PkbstrA mozna wylaczyc bo skanuje dysk w poszukiwaniu hackow, a jego wylaczenie nie spowoduje kickow. Co prawda PB co jakis czas sprawdza czy jest wlaczony i wlacza go ponownie(Dlatego zbotowanie w jakims timerze z czasem np. 1 min. obnizy zagrozenie banem). PkBstrB nie mozna wylaczyc bo dostajesz kicka. Jedynym sposobem jest wlasnie obnizanie priorytetu.

dawidqc8.gif

Opublikowano

Bogdanzgazowni dobrze mowisz ..

Ty chciales cos odemnie to pisz na gg 2383934

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

no to zróbcie poradnik od nowa ze sczegółami jak to zrobić bo mi nie działa bo jak chce obniżyć do pisze operacje nie może być zakończona . CZemu!!!!!!!!???????????

Opublikowano

Bypass nie oznacza ze masz juz spokoj z PB!!! To tylko obniza zagrozenie. No i jak uzywasz OPK to nawet najlepszy nie daje 100% ze PB cie nie looknie(chyba ze chodzi VIPy tu jest inaczej<platne VIPY np. Wr plus>)

dawidqc8.gif

• Dodaj nową pozycję...