Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Exp Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem z exp botami co są na forum gdy je właczam to inni gracze widza ze ja zabijam moby nie byjąc z miecza tak jak by same padały a ja tylko stoję obok a u mnie na ekranie monitora wyglada to zwyczajnie jak by mój har biegał i kilował moby z miecza czy mógł by mi ktoś z tym pomóc będę wdzięczny

Opublikowano

a jak to sprawdzałeś? trochę nie rozumiem Twojego problemu . . . Przecież każdy bot normalnie podchodzi do moba i go bije. Mógłbyś trochę bardzie sprecyzować Twój problem? :)

bumcfksz :P

Opublikowano

Już tłumacze najpierw 2 razy dostałem wiadomość na priv masz bana za bota a jednego spytałem się o co ci chodzi to powiedział że bije moby nie atakując z miecza same padają gdy stoję obok i że nakręcił filmik a w bocie zaznaczam wszystko jak trzeba. Pomyślałem że coś jest nie tak to z sąsiadem sprawdziliśmy o co chodzi ustawiłem bota i u niego na kompie z początku wszystko dobrze postać biega i zabija mieczem ale po jakimś czasie znowu sprawdziliśmy i ku naszego zdziwieniu postać biegała i kilowała moby stojąc tylko obok moba nie używając ani magi ani broni co z tym zrobic??.

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej, tez dzisiaj dostalem wiadomosc mniej wiecej taka "jak ty to robisz, ze moby gina a ty ich nie bijesz?" i nie wiedzialem o co chodzi. To odpalilem dwa konta jedno konto expilo na exp bocie, na drugim normalnie. I faktycznie nie widac, aby postac bila z miecza itp. Widac tylko ataki skilli nic pozatym. Czyli z drugiej osoby widac tylko bicie ze skilli, normalnego bicia nie widac.

Opublikowano

@up.

Myslisz, ze ja caly czas spacje trzymam? Bez przesady :) Z poziomu gracza grajacego na exp bocie wyglada wszystko normalnie, widac, ze bije ze skilli jak i bez nich, lecz z poziomu drugiej osoby juz nie widac bicia bez skilli. Po prostu stoi, a mobki padaja obok niego.

• 1 rok później...