Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę umieścić kd w broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem mam u siebie na serwerze kd +6 i mam problem bo kd do broni nie moge wsadzic, znaczy tak te do pvp moge te woja ninji itd mogę ale te kd smierci pentracji itd nie mogę wsadzić wie ktoś jak to naprawic dam limit lików i + w profilu

Pozdrawia.

Opublikowano

Pewnie nie masz wgranych tych KD.

Zobacz czy masz te ID w mysql (bo w kliencie są, skoro je widzisz).

mam je w mysql przecież ustawiałem wartości tych kd .... Ehhh wie ktoś może jak to zrobić ???

Opublikowano

Tak się dzieje przy każdej broni czy tylko przy konkretnej jakiejś ? Być może tak się dzieje że w Navi w tabelce nie masz dodanej ilości slotów na kd ;]

Zbieram +

Opublikowano

a type i subtype ustawiłeś??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Założę się, że pliki by RyKox v2? zobacz czy przez Metin2Tools możesz wsadzić jak nie to będzie coś w mysql trzeba było poprawić {

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...