Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

arl4s6

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daję perma, bo arl46s napisał, że ktoś mu zrobił włam na konto i się zalogować nie może, a nie ma nikogo z administracji, żeby hasło zmienić.
Do czasu wyjaśnienia/zmiany hasła.

Opublikowano

Sorka że się wtrącam w nie swoje sprawy Miyo, ale tak, użytkownik ten napisał do mnie na GG takowe coś :

wiem widze.
ale to ja jestem na mpc
ktos mi tylko na skype zrobil wlam

Czyli rzecz biorąc włamali mu się tylko na skajpaja a konto jego na forum jest nie ruszone (Czyli nie włamali mu się na konto).

Jkbc. to ostatecznie można sprawdzić IP i poczekać, ale ponoć to jest on ;)

Jeszcze raz sorki ;)

@Down

Spoko, nie ma sprawy.

Opublikowano

Sorka że się wtrącam w nie swoje sprawy Miyo, ale tak, użytkownik ten napisał do mnie na GG takowe coś :

wiem widze.
ale to ja jestem na mpc
ktos mi tylko na skype zrobil wlam

Czyli rzecz biorąc włamali mu się tylko na skajpaja a konto jego na forum jest nie ruszone (Czyli nie włamali mu się na konto).

Jkbc. to ostatecznie można sprawdzić IP i poczekać, ale ponoć to jest on ;)

Jeszcze raz sorki ;)

Do mnie napisał Arls na fejsie, że mu się na konto na MPC, GG i pocztę włamali, a dopiero później ten na GG. Z resztą napisał mi, że usunął mu ktoś avatar, zamknął zlecenie i coś tam jeszcze. Nie wiem kto mówi prawdę oraz który Arls jest prawdziwy, ale do czasu wyjaśnienia przez administrację tego pozostanie z banem, bo gdyby się okazało, że to naprawdę włam to prawdziwy Arls mógłby mieć nieprzyjemności. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...