Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

srProxy

berbec_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie muli sie wogole i nie ma błedow (czestych dc np) haslo jest takie podane nie wiem czemu nie dziala ;/ albo recyfer.info normalnie albo przed recyfer spacja ;/

//Ciach

Opublikowano

Hmm mi nie dzialalo ostatnio. a sr proxy jest do tego ze jak wylaczy ci sie AGB to mozesz go wlaczyc niewylaczajac silka i bedzie dzialac.. niema tyle bugow co nucconector i dziala bez zarzutow;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Mi działą SrProxy. Jak działa? Odpalasz i zmieniasz w ostatnim wierszu IP z 26 na 27, zaznaczasz opcję Revbot compability (czy jakoś tak ^^) i dajesz start...

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

Mi coś to nie chce działać odpaliłem niby silk sie odpalił zalogowałem się ustawiłem agBota, daje "Start Bot" to nie boci tylko stoi w miejsciu ... .

Opublikowano

bo to trzeba tak:

wlaczyc srproxy i tam masz 3 rzeczy do zaznaczenia zaznaczasz w ip tam na gorze ostatnia liczba to 26, zmieniasz na 27 potem start i oplalasz agbota i silka i tyle.

Opublikowano

no tak robilem a ten srproxy ma byc w katalogu z grą od ktorego odpalam bota i loadera ma byc razem podmieniony z singfile i miediapatcher ma byc odpaczowany czy zapaczowany?

Opublikowano

tak ale mi wogule to bot cos nei chce zwyczajnie expic. tylko np biej moba i jak juz pujdzie powiedzmy polowa hp to przestaje i potem za 5 sekund dobija, albo jak itemki zbiera to czekam gdzies 10 sekund i zbiera, bo pisze cannot find tam w prawym rogu.powie mi ktos czego tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...