Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konto na Ravi.eu

Rafaello20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie zapomniałem pasów do konta na ravi.eu ale znam swój e-mail i pasy do niego ale żeby przypomnieć trzeba tez nick, którego nie znam... czy jest jakaś możliwość odzyskania konta?

Daje plusy!

Opublikowano

Napisz do supportu Ravia.eu

//Edit@

Niech Cię po IP sprawdzą.

Już o tym myślałem ale lepiej żeby mojego IP nie sprawdzali, dla mojego dobra:P..

Jakaś inna propo?

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale pliki rejestrują Twoje IP po zalogowaniu się na konto.

Więc każdy administrator z dostępem do mysql może sprawdzić Twoje IP, po czym gdy będzie się zgadzało z tym podanym przez Ciebie zapewne otrzymasz nowe hasło do konta.

Przeglądając stronę Ravii znalazłem button Kontakt

http://ravia.eu/?p=kontakt

Lub napisz tutaj, do któregoś z administratorów serwera.

http://ravia.eu/forum/
Opublikowano

Najpierw grzecznie ich zapytaj jakie są możliwości odzyskania.

PS. Bociłeś ? ;D

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jeśli bociłeś to tylko się pogrążysz (może polecieć ban na IP).

Poza tym musisz znać każdy, najdrobniejszy szczegół, aby administracja mogła zaingerować.

Jak ty nawet nicku nie znasz, to dla nich to będzie jasna sytuacja - naciągacz/oszust.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jeśli bociłeś to tylko się pogrążysz (może polecieć ban na IP).

Poza tym musisz znać każdy, najdrobniejszy szczegół, aby administracja mogła zaingerować.

Jak ty nawet nicku nie znasz, to dla nich to będzie jasna sytuacja - naciągacz/oszust.

Nom bociłem, ale mnie nie złapali ^_^ po prostu przestałem grać na jakiś czas, ale znam adres e-mail... i mam do niego dostęp, w końcu mój:P

To co pytać się czy lepie nie, bo dziś też już na bodzie jadę żeby zarobić":D?

Opublikowano

To co jest na filmie to nie wszystko. Rozdawaliśmy truty, kupowaliśmy przedmioty z shopów, stalki +9 bojowe +9 poszły do kilkuset osób, oczywiscie przed calym nagrywaniem bo wiedzielismy ze jak bedzie to naglosnione to kazdy bd wiedzial co i komu dawalismy, a wiec akcja przed sie przydala. sami mielismy takze kilka paczek eq ktore dzisiaj rozdalismy po cichu. btw. endymion zmien passy do tej bazy bo po wlamie nadal sa takie same, a chyba kolejnej afery nie chcesz prawda? poza tym fajne logi z handlu przedmiotami dla topki macie oby wiecej takich akcji to zaraz 99 bd na serwie. przyznaj sie, topce tez lv wbijaliscie za filmy na youtube?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...