Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losowanie sojusznikow do teamu..

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak ostatnio losuje mi coraz wiekszych debili.

Moje ostatnie 5 gier zostaly przegrane poprzez idiote w teamie.

Co gre mam w teamie jakiegos trolla ( typu soraka adc / ks blue )

Juz nie pamietam kiedy nie mialem feedera w teamie, naprawde-,-

Ostatnio gram katarina na midzie idzie pieknie, latam z lini na linie mialem 19/5, probowalem pomoc mojemu teamowi z calych sil poniewaz nieogarnial az wkoncu przyszedl czas kiedy przeciwny team ( caly prawie ) mial full buildy co za tym idzie wiekszy damage poprzez feed moich sojusznikow, i tylko ja mialem full build z mojego teamu po prostu masakra ..

skonczylem 24/12 a moi sojusznicy :

0/9 , 2/12 , 5/6 . 2/9

Co sie dzieje z tym dobieraniem sojusznikow?=.=

tak jest co gre...

Co robic zeby mi ogarnietych do teamow losowalo?

A i jeszcze cos, mam silvera III i losuje mi unrankedy i bronze II - IV

od czego to zalezy ?

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Jeśli grasz gry rankingowe, to zależy od Twojego MMR. Jeśli masz wysokie, bądź takie jakie powinieneś mieć, będziesz grał z silverami 3+, a jeśli niskie, grasz z bronzami.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeśli grasz gry rankingowe, to zależy od Twojego MMR. Jeśli masz wysokie, bądź takie jakie powinieneś mieć, będziesz grał z silverami 3+, a jeśli niskie, grasz z bronzami.

Wlasnie, moje mmr to okolo 1100-1200 i moje mmr spada poniewaz moje gry sa przegrywane przed trolli.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Może zacznij grać z kimś duo. Jeżeli naprawdę ogarniasz i zasługujesz na wyższy poziom to bez problemu sobie poradzisz na wyższym poziomie.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Może zacznij grać z kimś duo. Jeżeli naprawdę ogarniasz i zasługujesz na wyższy poziom to bez problemu sobie poradzisz na wyższym poziomie.

Z kim mam grac to duo?, moi kumple nie ogarniaja wogole.

A pozatym na tym poziome co teraz gram rozwalam kazdego na midzie bez wyjatku ale jak zaczyna sie late to moj team przychodzi bez killi a przeciwnicy nafeedowani.-,-

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Widzę, że nie rozumiesz zupełnie o co mi chodzi.

Znajdź sobie kogoś z wyższej ligi do grania duo. Zawsze w 2 będziecie mieli większe szanse na wygranie gry. Jeżeli team nie ogarnia to roamuj inne linie i im pomagaj. Oddawaj im również jakąś część killi, żeby nie byli bez itemów.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Fantazjujesz,jak grasz z brązami wtedy w przeciwnym teamie też muszą być brązy,graj też premade z jakimś kolegą,wybierz sobie jedną linie oraz postać na której masz potencjał do carrowania.

Opublikowano

Ale wiecie co po patch 3.14 sami się oni przyznali ze złym doborem przeciwników. Np. czekałeś 3 minuty na queue to potem dobierało losowych w kolejce np 2gold 1 silv i 2platyna a enemy miał np 2 unranked itp. Wczoraj też mi się coś nie spodobało jak maksymalny czas na kolejkę był tylko 20sek a zawsze to było ok.1.20mi- 2min. Nie wiem możliwe że, testują teraz systemy dobierania i tak jest.

Opublikowano

Nie rozumiesz jednego mmr wzrasta/maleje niezależnie od przegranej/wygranej jest to tylko jeden z czynników który wpływa na zmianę mmr.

Jeśli grasz z brązami to właśnie sam się przyznałeś że mmr masz na takim poziomie i średni styl gry/poziom także.

Co musisz zrobić ? Po pierwsze aby grać na swoim poziomie musisz mieć stosunek winów do losów na plusie, nie załamywać się i po prostu grać jeśli grasz dobrze tak jak piszesz to z czasem będziesz grał z dobrymi ludźmi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę bardzo te 3 filmy ci wszystko w głowie rozjaśnią

1 co to jest mmr

http://www.youtube.com/watch?v=KIUycjtywCY&feature=c4-overview&list=UUCx9cOu4_-gQ9jopEN6LMqw

2. Jak nie wpaść w losing streak

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_1358337519&feature=iv&src_vid=QcdSnE0nFCs&v=MY_71njnEEM

3. Sekret zwycięstwa

http://www.youtube.com/watch?v=pon9hsCcNbM

Nie ma za co ;d

Opublikowano

Mam podobny dylemat ale w diamencie/platynie cóż zrobić grać dalej i przegrywać xD sam ostatnio 30 gier w dupe dostałem z czego z 24 przez pojedyncze osoby ale gram dalej i znów się wybijam a mialem 58% win rate xD a teraz 53xD

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...