Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Origin,Battlelog

DiverPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiecie może dlaczego mój bf4 zainstalował się na jakimś badziewnym Originie który nie ma "przypisanego" tak jakby maila i jak loguję się na battlelog to pisze mi bym kupił grę ;/. chciałem przeinstalować na ten właściwy origin ale sie już nie da bo kod wykorzystałem ;/...

Opublikowano

Musisz mieć przypisanego maila do konta origin, gra jest zarejestrowana na te konto, na którym wprowadziłeś kod.

Jeśli masz jakieś problemy z mailem w tym koncie, to musisz iść na live chata i pogadać z supportem (angielski wymagany), wtedy załatwią Ci co trzeba.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dodaję screena jak mój origin wygląda..

A wcześniej działało? Pobierałeś oficjalnego Origina?

Może jesteś w trybie offline? Ale sklep powinien być i w offline.

Możesz spróbować pobrać Origin ponownie:

https://www.origin.com/pl-pl/download

Mogę jakoś sprawdzić maila tego origina na którym jest battlefield 4 ? bo origin zachowuje sie jak by w ogóle nie miał maila...

post-496111-0-69853000-1387629474_thumb.png

Opublikowano

Chyba znalazłem odpowiedź na pytanie o sklep i inne braki na Originie:

http://forum.ea.com/pl/posts/list/192016.page

Osoby, które podały wiek poniżej 13 lat mają zablokowane niektóre funkcje. W Battlefield 4 też pewnie nie pograsz, bo można dopiero od 16 lat.

Mail masz w "Origin", "Konto i Prywatność".

18 lat*

Nie ma czegoś takiego jak osobny mail do Origina i inny do Battlefield 4. Gra jest na koncie origin, zatem e-mail jest jeden.

Sprawdzić możesz bardzo łatwo.

W prawym górnym rogu masz swój nick - kliknij na niego, przeniesie Cie do przeglądania Twojego profilu i będzie tam ukazany e-mail.

Opublikowano

18 lat*

Nie ma czegoś takiego jak osobny mail do Origina i inny do Battlefield 4. Gra jest na koncie origin, zatem e-mail jest jeden.

Sprawdzić możesz bardzo łatwo.

W prawym górnym rogu masz swój nick - kliknij na niego, przeniesie Cie do przeglądania Twojego profilu i będzie tam ukazany e-mail.

Powiem ci że na mój nick nie da się kliknąć a kiedy wchodzę w "origin" w lewym górnym rogu są opcje tylko dotyczące gry i trybu offline...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...