Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] wh na Nostidla.pl

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aż mi przykro się robi, że tacy spamerzy jak ty dostają moderatorów.

Myślisz, że mu pomogłeś?

Super, że podałeś mu linki do wh z rozszerzeniami *eix i *epk

W sumie zmienić rozszerzenia to nie problem ale to i tak tutaj nic nie pomoże.

Powiedz co on ma z tym zrobić?

Zdajesz sobie sprawę z tego, że musiałby zmienić rozszerzenie z *epk na *nos i to wrzucić do pack.

Później musiałby rozpakować binke pakowaną moleboxem 4.2.x (Nie ma unpackera na to) i do tej binki wrzucić index czyli *eix ale też musiałby zmienić rozszerzenie na takie jakie mają inne indexy ukryte w bince. Później spakować binke i dopiero odpalić nią grę i miałby WH.

Tylko wiesz, że to jest niewykonalne, bo:

Po pierwsze nie zna parametrów jakimi ta binka była pakowana

Po drugie nie ma unpackera na molebox'a 4.2.x

Po trzecie na razie nie wiadomo jak podpiąć poprawnie indexy z innym rozszerzeniem w tej bince

Także zgłaszam to co napisałeś jako spam, bo masz g*wniane pojęcie na te tematy, a tylko spamujesz.

Nic nie wniosłeś do tematu, pewnie nawet nie wiesz jak wygląda ich client. Jeszcze śmiesz pisać, że działa i robić ludzi w c**ja dla głupiego posta.

@Do autora tematu

Musisz poczekać, aż ktoś zrobi serverinfo do kamera na ten serwer.

Wtedy do kamera sobie WH wrzucisz i przez niego będziesz grał z kamermodem i wh w jednym ;)

Dajta mi jeszcze trochę czasu to może wrzucę, bo teraz tylko report wyciągnąć muszę.

Swoja drogą sam serwer jest dziwny. Hacki typu mobberhack działają na ustawieniach dla gameforge nie privateserver.

Trochę jest zabawy ale się uporam, także czekajcie cierpliwie.

@Down

Ciekawe gdzie go znalazłeś, wstaw link.

Jakoś nie chce mi się wierzyć.

Puszczasz farmazony na prawo i lewo tylko po to żeby nabijać posty.

Już cie od dłuższego czasu obserwuje i wszędzie spamujesz.

Napisałeś, że nie jesteś wszechwiedzący - Racja, to na cholerę wypowiadasz się wszędzie na tematy o których nie masz pojęcia?

Zamiast przyznać się do błędu się bronisz, jesteś spamerem i tyle na twój temat.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Aż mi przykro się robi, że tacy spamerzy jak ty dostają moderatorów.

Myślisz, że mu pomogłeś?

Super, że podałeś mu linki do wh z rozszerzeniami *eix i *epk

W sumie zmienić rozszerzenia to nie problem ale to i tak tutaj nic nie pomoże.

Powiedz co on ma z tym zrobić?

Zdajesz sobie sprawę z tego, że musiałby zmienić rozszerzenie z *epk na *nos i to wrzucić do pack.

Później musiałby rozpakować binke pakowaną moleboxem 4.2.x (Nie ma unpackera na to) i do tej binki wrzucić index czyli *eix ale też musiałby zmienić rozszerzenie na takie jakie mają inne indexy ukryte w bince. Później spakować binke i dopiero odpalić nią grę i miałby WH.

Tylko wiesz, że to jest niewykonalne, bo:

Po pierwsze nie zna parametrów jakimi ta binka była pakowana

Po drugie nie ma unpackera na molebox'a 4.2.x

Po trzecie na razie nie wiadomo jak podpiąć poprawnie indexy z innym rozszerzeniem w tej bince

Także zgłaszam to co napisałeś jako spam, bo masz g*wniane pojęcie na te tematy, a tylko spamujesz.

Nic nie wniosłeś do tematu, pewnie nawet nie wiesz jak wygląda ich client. Jeszcze śmiesz pisać, że działa i robić ludzi w c**ja dla głupiego posta.

@Do autora tematu

Musisz poczekać, aż ktoś zrobi serverinfo do kamera na ten serwer.

Wtedy do kamera sobie WH wrzucisz i przez niego będziesz grał z kamermodem i wh w jednym ;)

Dajta mi jeszcze trochę czasu to może wrzucę, bo teraz tylko report wyciągnąć muszę.

Swoja drogą sam serwer jest dziwny. Hacki typu mobberhack działają na ustawieniach dla gameforge nie privateserver.

Trochę jest zabawy ale się uporam, także czekajcie cierpliwie.

Spokojnie.

Ja nie jestem wszechwiedzący.

Taki link znalazłem w innym temacie i działał na tym serwerze, to czemu mam go i tutaj nie udostępnić?

ps.O edycji plików mi tu nie wypisuj, bo ja dobrze wiem o co chodzi :)

//koniec offtopu.

Opublikowano

F5

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podałączam się ciężko jest znaleść sam spr . wszystkie WH od a do z i nic

Cyrk.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...