Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] [Mapa Freebuild] Podoba się Wam mapa?

Podoba Ci się mapa?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci si? mapa?

• TAK
    • NIE (Napisz dlaczego? Uzasadnij!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poznać wasze opinie co do opinii mojej mapy, którą buduję wraz z innymi. Kiedyś ta mapa będzie na serwerze Freebuild. Na mapie znajduje się spawn, kościół, ulice, sklep, domki jednorodzinne. Między domkami jest ulica, a potem jeśli wychodzimy z miasta pojawia się droga asfaltowa ;)

Mapa będzie nadal budowana, będą targowiska, bazary, pola uprawne i wiele wiele więcej :) Screeny macie poniżej, także jest ankieta na której można także zagłosować. Zapraszam też do komentowania, nadawania pomysłów. Pozdrawiam :)

Spawn:

sd8iOSt.png

GaDqq0m.png

Kościół:

T1iAuq0.png

aij9DEC.png

Po za spawnem:

mEJJ9Ui.png

DE40xYy.png

lN4eMFM.png

qfHbh7C.png

6kL2e3W.png

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie tylko ten dach na pierwszym zdjęciu taki jakiś sraczkowaty xD a ten pokemon z tyłu psuje wszystko xD wywal go najlepiej xD ale ogółem styl budowli jest super i wygląd także :)

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie tylko ten dach na pierwszym zdjęciu taki jakiś sraczkowaty xD a ten pokemon z tyłu psuje wszystko xD wywal go najlepiej xD ale ogółem styl budowli jest super i wygląd także :)

Wielkie dzięki za opinie ;) Z tym pokemonem to admin go sobie zbudował, bo nie miał co robić ;) Ale będzie przeniesiony do innego miejsca - jakieś atrakcje itp :)

Z dachem się zmieni, bo nie miałem żadnego pomysłu ;)

Pasjonat
Opublikowano

Mapa jest przepiękna, tylko wywal tego pokemona bo wszystko psuje.

Tyle ode mnie. Oczywiście zostawiam skromny Like za prace nad tą mapką.

Myślę, że kiedyś wrzucisz ją na neta i dasz link do pobrania ^_^

Opublikowano

Fajne, tylko zmień dach w tym pierwszym budynku (ten co jest na pierwszym SS'ie), bo on jest trochę do dupy xD

Tak wiem, już pisałem wyżej post ze nie miałem pomysłu i tak zrobiłem. Jak znajdę pomysł z administracją i wolny czas od razu go zmieniamy :)

James1919, dzięki za opinie ;) Macie jakieś opinie to podawajcie ;)

707, dzięki za miłe słowa. Tak wiem, pokemona się usunie lub przeniesie. Co do downloadu to nie wiem :) Dziękuję za like. Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie podoba mi się. Zero estetyki. Nasrane kolorami ścian domów. Zbyt proste dachy. Ubogie wnętrze, w niektórych budynkach kompletnie nie pasuje. Kolorowe szkło także nie pasuje. Styl ulic nie pasuje do budynków. Pixelarta wyjebać. Słabe latarnie. Wywal modernowe domy, bo nie pasują. Bardzo mało detali. Brak pojazdów na ulicach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...