Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] START GRY ZA GODZINĘ

BeQuiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze,

Nie przegapcie szansy żeby zdobyć doświadczenie oraz wiedzę podczas CBT! Serwery będą na was czekać już od godziny 13:00 czasu Polskiego. Nie zapomnijcie również że za udział w CBT zostaniecie nagrodzeni 25$ w postaci ROM points.

Do zobaczenia w grze :D

Opublikowano

To jakiś żart? Twórcy gry tak na poważnie? Co oni tak naprawdę zmienili przez ten czas?! Gdzie ten zajebisty system pvm?

Co się zmieniło przez pierwsze minuty grania? Jest po angielsku. I uwaga: rewolucyjny system pvm! Teraz jak bijesz przeciwnika, nie bijesz jednego, tylko wszystkich dookoła, ale system został niemal ten sam. No i zmieniono nazwę jednej rasy na surę, żeby był, chociaż kurwa z surą ma tyle wspólnego że ja pierdole. I tyle!

Macie tego swojego rise of metin. Kompletna ściema. Nie polecam ani ludziom, którzy lubią metina, ani ludziom, którzy chcieli coś zupełnie innego.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Settings->shortcutsettins-> chg mode -> 2.8D

mam nadzieje że pomogłem

O dziękuje! Teraz nagle gra zaczęła mieć sens!!!! Po prostu zmieniłem tryb i nagle wyskoczyła mi super grafika i gra jest w chuj dynamiczna!

Myślisz, że zmiana trybu zmieni grę? Ona dalej w moim odczuciu jest słaba, bardzo słaba...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Gra staje sie dynamiczna na wyzszym levelu, podczas dungeonów instancji oraz eventów :)

Co do grafiki nie jest najgorsza. Możesz ustawić klimat jaki Ci odpowiada w Settings -> Game Performance -> Render

Poza tym, wyobraź sobie co by było gdy zrobili grafikę na miarę 2013/14? Narzekania na złą optymalizacje bo nie chodzi u 90% ludzi oraz klienta ważący 40gb.

Opublikowano

dalej wkurwiająca muzyka, większych zmian nie odnotowałem. No może jedynie to, że czasem potworki uciekają jak się je bije + dziwne lagi czynnościowe (uderzam w spację, 2 sekundy później postać bije). Da się jakoś włączyć ciągłe bicie?

57199140501148694665.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...