Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać ? S2-Enigma

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam plan doładować nostale za 100zł i kupić nossiego a potem sprzedać go za kk z 40-45kk będe miał i teraz co kupić mam łuka 66lv eq jest spoko mam turika i eperial wr wody 41% i ognia 15% sp1+5 sp2+0 sp3+1 sp4+5 pirat+15 jajamaru+0 kura+0 pajama+0 piracki krzakogon i dyniowy krzakogon i teraz co kupić ? jest 64 job na norm. Osobiście myślałem nad sp5+9 norm krzaka któregoś i może wróżke z nm (jeśli chodzi o strój to mam kostium i czapke marynarskie navy na stałe ) na wk mam 80job+5 i to mi wystarczy . Czekam na wasze propozycje i pozdrawiam Krzysiek ;)

PS. nie mówcie że pojazd bo mam dywan

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

@REF

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Ja polecam kupić dobrego csa z dobrą jobą, no i oczywiście wróżkę do niego. Od siebie polecam także norma, a tori nie trafia w mój gust, niby mój ma ten 80lvl ale jest strasznie słaby, ni to tank ni to dobry dps, no ale w końcu towarzyszy mi już pewnie z dwa lata :P (mam go z pierwszego eventu zimowego) Oczywiście możesz też kupić krzaka dedykowanego pod tanka ( nie znam się za bardzo na tych nowych, bo one mnie nie interesują, ale chyba dobrym wyborem będzie shogun lub centek)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Krzak Ci się przyda na magmach dopiero 90lvl(expienie w wulkanie).Osobiście mogę powiedzieć tylko tyle że eq w tej grze jest dużo ważniejsze niż sp ! Ja bym Ci za te 10kk radził kupić zajebistego oblecha, wbić 90 sprzedać go i kupić już jakąś ciekawą kline ! Ale co ja tam wiem...

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...