Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skiny Świąteczne, ogólniez

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam dwa-3 pytania, więc: Do kiedy mniej więcej będzie wyprzedaż skinów świątecznych, dwa: bardziej się opłaca kupić skin do Fiddla, czy Veigar'a?, 3: (Z innej beczki) Czy skiny za 1820 (np. Kayle) będą kiedykolwiek na przecenie?

Opublikowano

Skiny za 1820 nie będą przeceniane.

Polecam Veigara, fajne zmienione ma skille, ładnie się prezentuje w grze, oraz art jest dobry.

Skiny świątecznie nie będą do zakończenia snowdown ;>?

8372383248.png
Opublikowano

1. Snowdown trwa chyba 2 tygodnie.

2. Veigara skin jest o wiele lepszy.

3.Nie będą - jedyne legendarne na przecenie to te które są uznawane za legacy skins ( np Firefighter Tristana czy Alien Invader Heimer )

Opublikowano

A chciałem Kayle kupić :C pytanie, Fiddl/Veigar - którym się bardziej opłaca grać na rankedach? Ogólnie. Który będzie bardziej potrzebny dla teamu. Veigar AoE stun, a Fiddl ulti + silence + fear. Lubię grać oboma, a chce tylko jeden skin do nich, bo do Kąty jeszcze kupuje i nie mogę wybrać...

Opublikowano

Jak pisałem już bardzo bardzo polecam Dark Candy Fiddlesticks ! Ma potężne ulti jak na jungli maksujesz feara to na ganku toper / mider zgarnia od razu fraga : ) + ult na caly teamfight rozwala poprostu + klepsydra

Opublikowano

1.

Snowdown jest dostępny od 19 Grudnia do 2 Stycznia

2. Wszystko zależy czym grasz. Według mnie fajniejszy jest fiddle. Osobiście kupiłbym go, gdyż veigar jakoś do mnie nie przemawia.

3. Przeceny obowiązują tylko na skiny do 1350 rp.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...