Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Ravia.eu Niedzała Mod Próbowałem WSZYSTKIEGO i nadal nic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam taki problem. A więc jak odpalam moda 2012sf wklejonego do pla i wybieram ravia eu to pisze "Błąd połączenia z serwerem" próbowałem wszystkiego co jest na tym forum i nadal niedziała prosze powiieccie albo dajcie jakiegos linka do jakiegoś moda i jak to zrobić krok po kroku aby działał

PS: z dnia 20013-12-20 godzina 00;42 widze jak boty stoją na kamermodzi i dropią hematy PLEESE POMOCY|!

Opublikowano

Wrzuć ten pliczek z linku poniżej do głównego katalogu z modem, a następnie uruchom moda.

DL:

http://www35.zippyshare.com/v/66719763/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/b406bab3987958a1af763f937f68c95a80998e86f325e964b1c561f2f9926bae/analysis/1387583064/

PS. Jest to aktualne serverinfo.py, na którym nie powinieneś mieć problemów podczas łączenia się z serwerem. :)

Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

Dzięki ale jak to i do czego wrzucic? i jaki mod ma to byc 2012sf 2011sf i czy pl ma być z pathowany czy nie

1. Pobierz grę Metin2 PL
  2. Spatchuj grę
  3. Wypakuj zawartość paczki moda 2012 do clienta Metin2 PL (folderu z grą Metin2)
  4. Wrzuć pliczek ode mnie do głównego katalogu (folderu), jednocześnie podmieniając tamten z moda.
  5. Uruchom moda za pomocą pliku metin2mod_2012sf.exe i graj/boć.. ;)
Cytat

Pomogłem? kliknij "Lubię to" ;)

Opublikowano

mam taki problem bo teraz jest jakiś inny klient do metin2 globala i niema niektorych plikow potrzebnych do moda i zajmuje on ledwie 52 mb POMOCY !

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...