Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam gry typu Sniper Ghost Warrior 2.

Interesuje mnie klimat skradania i chowania się, najlepiej gdyby główną bronią była snajperka.

Jeśli polecicie mi jakiś multiplayer, to niech będzie miał jakieś mapki typu las,dżungla,miasto.

Nie przepadam za fps, gdzie trzeba poprostu jak najszybciej wszystko powybijać, bądź, gdzie jest dużo ludzi i ogromna rzeź.

Istnieje taka gra ? :)

Opublikowano

Możesz sprawdzić jeszcze ,,Snipers,, nie wiem za bardzo jak wygląda tam sprawa z lasami itp., ale mapy są zróżnicowane i gra jest chyba tylko online (multiplayer).

Opublikowano

Crysis 3 będzie odpowiednie. Las, dżungla, miasto, karabin snajperski, łuk. Multiplayer również ciekawy lecz bardzo mało graczy jest a szkoda bo gra jest dobra.

Opublikowano

Jeśli lubisz klimaty skradania i chowania się. Polecam DayZ ;)

Opublikowano

tom clancy's splinter cell blacklist, może nie typowy fps ale się skradać możesz :D to samo hitman. DeadZ jako darmowe WarZ

Opublikowano

Możesz sprawdzić jeszcze ,,Snipers,, nie wiem za bardzo jak wygląda tam sprawa z lasami itp., ale mapy są zróżnicowane i gra jest chyba tylko online (multiplayer).

Gdzie tą gierkę pobrać ? >.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...