Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi, tylko u mnie!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zacznę gadać od początku.
kolega chciał zrobić server dla kolegów. Byl hamachi, ogarnąłem mu pluginy,skrypty itp. (nie było lagów). A teraz kiedy zrobiłem mu server non-chamachi (z no-ip com) + przekierowalem domeny przez hostinger zaczęły się straszne lagi! Koledzy nie mają lagów. A ja wbijam na server (ping dobry, sprzęt dobry(nówka sztuka 2 miechy <3)) zaczynają się straszne lagi! Mapa się nie ładuje, niby mam cały czas laga stoję w jednym miejscu, nie ogarniam tego daje plusiki :33.

Opublikowano

@up x2
@up
Mam 6mb/s. Inni gracze nie mają lagów tylko ja. Jeden z nich ma 1mb/s więc to nic nie zmienia.

Opublikowano

mało ram pod serwer [maszynę] lub słaba przepustowość łącza serwera a przy okazji jeśli masz laptopa to nie dziw się że są lagi potrzeba opti fine'a ☺ . Lub masz za mało ram przydzielone pod Minecraft. Pozdrawiam

Opublikowano

@up
Mam 600 fps, przy nagrywaniu comp 2miechy temu był w pudełku jeszcze. Inni nie mają lagów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...