Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS store, AC

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, zamierzam kupić AC 3/4 ale widzę że wersja pudełkowa jest 2x droższa ;/ Jak wygląda pobieranie z ps store? Tak jak na steam? Loguje się na konto, wpisuje kod i pobieram? Ile waży AC IV? Zapewne 10-20GB to tu kolejne pytanie. Czy mogę wyłączyć pobieranie i kontynuować kiedy indziej?

Opublikowano

Wchodzisz w psstore kupujesz za pomocą karty kredytowej lub zasilającej konto psstore, pobierasz (możesz zatrzymać, anulować pobieranie, nawet pobierać tysiące razy a gra będzie na zawsze przypisana do konta.) Gra może ważyć ok. 15-20gb, i najważniejsze ubisoft nie udostępnia napisów w cyfrowej dystrybucji gier, więc jeżeli nie radzisz sobie z angielskim, a chcesz poznać lepiej fabułę, to lepiej pudełko, które zawiera pl napisy.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Grałem w 1, 2, BH, po angolsku, znając ledwo podstawy i wszystkiego się domyśliłem, a fabułę mam głęboko.

Czyli mogę ściągnąć np 10GB, przerwa żeby konsola ostygła i znów pobierać?

Wchodzisz w psstore kupujesz za pomocą karty kredytowej lub zasilającej konto psstore, pobieras

A to nie wysyłają tego tak jak kody na steama, że wpisujesz i aktywujesz grę? To jest doładowanie?

Opublikowano

Tak możesz pobrać 10gb, zatrzymać i pobrać poźniej kolejne 10gb. Kodu żadnego nie wysyłają. Wchodzisz do psn, kupujesz assassyna za pomocą karty kredytowej (podajesz dane) lub zasilasz konto specjalnym kodem, który da Ci 100 lub 200zł za które możesz kupić dowolne gry z psn. Kody z takim doładowaniem znajdiesz na allegro, z reguły są tańsze o 10-15 zł i najlepiej kupić na allegro.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Tak możesz pobrać 10gb, zatrzymać i pobrać poźniej kolejne 10gb. Kodu żadnego nie wysyłają. Wchodzisz do psn, kupujesz assassyna za pomocą karty kredytowej (podajesz dane) lub zasilasz konto specjalnym kodem, który da Ci 100 lub 200zł za które możesz kupić dowolne gry z psn. Kody z takim doładowaniem znajdiesz na allegro, z reguły są tańsze o 10-15 zł i najlepiej kupić na allegro.

Czyli to jest doładowanie?

Opublikowano

Źle Cię zrozumiałem Tobie chodzi o wersje z allegro. To polega na tym, że gościu po skontaktowaniu i uzgodnieniu z nim, udostępnia Ci slot w swoim profilu, i pobierzesz ac. Jest jednak haczyk, gościu po max. 5 miesiącach, może odsprzedać lub usunąć Cię ze slotu, i wtedy nie pobierzesz już ponownie ac.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Źle Cię zrozumiałem Tobie chodzi o wersje z allegro. To polega na tym, że gościu po skontaktowaniu i uzgodnieniu z nim, udostępnia Ci slot w swoim profilu, i pobierzesz ac. Jest jednak haczyk, gościu po max. 5 miesiącach, może odsprzedać lub usunąć Cię ze slotu, i wtedy nie pobierzesz już ponownie ac.

Czyli wbijam, ściągam gram i po kilku miechach nie mogę więcej grać, czy pobierać? Bo jak tak to kupuje sobie wersję pudełkową :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...