Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Alzuria.pl - Ekwipunek, hasztagi i trelemorele

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takim pozytywnym akcentem jest mi miło Was ugościć w prezentacji serwera Alzuria.pl.
Zaraz, jakiej prezentacji? Raptem dwa screeny z opisami, które mają Wam pokazać jedną setną nowości, którą dla Was szykujemy. No dobrze, więc konkretnie.

1387571280-U1049753.jpgWięc zaczynamy:

1. EKWIPUNEK

JAK WIDZICIE, NA NASZYM SERWERZE POLE EKWIPUNKU ZOSTAŁO ODŚWIEŻONE I ZOSTAŁO DODANE KILKA OPCJI:
> PRZYCISK PIERWSZY - PODRĘCZNIK GRACZA(TELEPORTACJA, KONTAKT ITP)
> PRZYCISK DRUGI - KOSTIUMY

> PRZYCISK TRZECI - MAGAZYN

> PRZYCISK CZWARTY - CZARODZIEJSKA KSIĘGA (SWITCHBOT)

> POLE SM (DZIĘKI NIEMU BĘDZIEMY MOGLI PRZEPROWADZAĆ TRANSAKCJE Z ITEMSHOPU W GRZE)

2. HASHTAGI

ZNANE I LUBIANE ZNALAZŁY SWOJE ZASTOSOWANIE I TUTAJ. CHCESZ WYRÓŻNIĆ LUB NAWIĄZAĆ COŚ DO SWOJEJ WYPOWIEDZI? UŻYJ HASHTAGA! PROSTY BAJER A JEDNAK PRZYCIĄGA.

3. SKYBOXY

ODŚWIEŻONE WYGLĄDY MAP, NIE TYLKO W PIERWSZYCH MIASTACH DODAJĄ LEPSZEGO POGLĄDU NA CAŁĄ GRĘ - BARDZIEJ CIESZY OKO I WYGLĄDA ZDECYDOWANIE PRZYJAŹNIEJ I KLAROWNIEJ.

4. BANK

KLIKAJĄC W MONETKĘ W LEWYM DOLNYM ROGU OTWIERA NAM SIĘ POLE, GDZIE MUSIMY PODAĆ SWÓJ KOD, KTÓRY ZAŁOŻYLIŚMY PRZY ZAKŁADANIU POSTACI (ALE O TYM POTEM). PO PODANIU GO POKAZUJE NAM SIĘ POLE:

ma-zlggjoaarxfrgratluei.jpg

DZIĘKI NIEMU MOŻEMY ZARZĄDZAĆ NASZYMI WPŁATAMI I WYPŁATAMI Z BANKU, CO Z PEWNOŚCIĄ PRZYDA SIĘ OSOBOM, KTÓRE MAJĄ DOŚĆ DUŻE ILOŚCI YANG, BĄDŹ MARTWIĄ SIĘ O SWOJE FINANSE.

REASUMUJĄC, NA RAZIE JEST TEGO MAŁO, ALE CZEKAMY NA GRAFIKA, KTÓRY SKOŃCZY DLA NAS NOWY WYGLĄD LOGOWANIA, NOWY WYBÓR KRÓLESTWA, POSTACI ORAZ ŁADOWANIA GRY. POSTANOWILIŚMY POKAZAĆ WAM CO POSIADAMY, A UWIERZCIE NAM - JEST TEGO WIĘCEJ. KIEDY STARTUJEMY Z NASZYM HARDEM? MYŚLIMY JAKOŚ PRZED SYLWESTREM, EWENTUALNIE W NOWY ROK. BĘDZIE SIĘ DZIAŁO!

~ADMINISTRACJA ALZURIA.PL

Opublikowano

Szukuje sie mega pompa.... Michalek coraz lepiej, zycze powodzenia w dalszej projekcji serwera...

Mimo ze prezentacji nie ma, serwer juz moge polecic ze wzgledu na administracje, administratora Teodora bo drugiego nie znam :D

Opublikowano

Jak Teodor w teamie , to projekt padnie :).

Co do tych nowości , są one udostępnione wiec czym się chwalić , i niewiem co sama modę naszło z tym nowym ekwipunkiem

Opublikowano

Na jakiej podstawie uważasz, że mając Teodora w teamie serwer upadnie?

Gdzie masz udostępniony system banku, czy nowy ekwipunek? Hashtagi są również naszego autorstwa a to, że zostało to udostępnione to swoją drogą.

Twoje argumenty zatem są inwalidami.

Opublikowano

Jak Teodor w teamie , to projekt padnie :).

Co do tych nowości , są one udostępnione wiec czym się chwalić , i niewiem co sama modę naszło z tym nowym ekwipunkiem

Ogólnie to mam bekę z takich ludzi jak Ty.

Gadasz, że serwer padnie, bo jestem w team, a Twoje argumenty nie mają nawet podstaw.

@Top

Bardzo ładnie opisane, pozdrawiam.

@Down

Nie rozumiem, możesz mi wytłumaczyć co mam za plecami?

Z EG nie mamy zamiaru pracować, bo już zniszczyli mi reputację. :)

Pracę robiłem 2 godziny.

Opublikowano

Dobrze wiesz co masz za plecami ^^ , niech zgadne e-g to wasi sponsorzy? Z nimi też lepiej nie pracuj , bo się na mine walniesz :P.

@top ile robiles swoja prace?

Opublikowano

Dobrze wiesz co masz za plecami ^^ , niech zgadne e-g to wasi sponsorzy? Z nimi też lepiej nie pracuj , bo się na mine walniesz :P.

@top ile robiles swoja prace?

Twoje kolejne stwierdzenie jest niepoprawne, kto w ogóle powiedział, że mamy sponsorów?

Opublikowano

Kradziony EQ z Invoria.pl

Który został wykonany przeze mnie.

Polecam rozpakować clienta i zobaczyć stopki, a potem komentować.

Opublikowano

Kradziony EQ z Invoria.pl

Mieliśmy go utworzonego i wykorzystanego przed Invorią, a to że ona go ma na serwerze to inna historia. To tak jakby napisać questa, udostępnić go na forum i potem żeby ktoś miał do Ciebie pretensje, że go używasz. Polecam sprawdzenie, kto jest autorem tejże modyfikacji i potem pisać podobne oszczerstwa. Dziękuję i życzę miłego dnia.

Opublikowano

teodor małe gówno ;) padnie serwer i będzie eq latało jak to teodor biedak za 5zł rodzine sprzeda :)

Czyżby zabolała Cię zamiana? No tak Flourine, piętnastoletni chłopczyku który myśli, że coś potrafi. Dalej stawiaj serwerki.

standardowe jest o wiele lepsze nie wiem po co kombinujecie

Zawsze coś nowego, o wiele bardziej praktycznego a także przydatnego. Dlaczego nie?

Opublikowano

Czyżby zabolała Cię zamiana? No tak Flourine, piętnastoletni chłopczyku który myśli, że coś potrafi. Dalej stawiaj serwerki.

Zawsze coś nowego, o wiele bardziej praktycznego a także przydatnego. Dlaczego nie?

Jak piszesz do mnie to pisz do mnie a nie do shadersa :v

Opublikowano

teodor małe gówno ;) padnie serwer i będzie eq latało jak to teodor biedak za 5zł rodzine sprzeda :)

Wyczuwam ból dupy Danielku.

Jest to spowodowane tym, że nam zazdrościsz autorskich rozwiązań, czy dlatego, że Twoje "pro bajery" są opublikowane na forum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...