Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Avatar z mieczem

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zagrałem 2 mecze skinem z snowdown i nie dostałem jeszcze avatara. Trzy avattary już dostałem, a tego nie. Czy żeby go zdobyć trzeba wygrać mecz z skinem czy wystarczy zagrać.

Dodam, ze te 2 gry przegralem.

Opublikowano

Slay Belle Surprise: Wear a Snowdown skin during the event. Any former skin or any of the three new skins will work. Skins from other holidays, like Kitty Kat Katarina, however, would not.

Żeby dostać ten avatar musisz zagrać mecz wraz ze skinem zakupionym podczas Snowdown. Jeżeli zagrałeś to wystarczy poczekać do 24h ;)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Dlaczego wszyscy piszą że trzeba czekać 24h? Po przeczekaniu 3 dni dopiero możesz pisać do supportu...

Tu masz linka do FAQ http://eune.leagueoflegends.com/en/page/snowdown-2013-faq

oraz kawałek, który Cię interesuje: "The Snowdown summoner icons are added by script, so they may not be available on your account immediately after you unlock them. You should receive your icons no later than three days after the event ends."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...