Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań - nowy gracz (po przerwie)

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w LoLa na oko z 4 miesiące, weszło przez ten czas dużo nowości. Nie ograniam co i jak ;)

1. Szybkie rzucanie, co to dokladnie jest? Jak tego uzywać i na jakie klawisze to najlepiej przypisać.

2. Co daje ten piorun/strzałka pod ustawieniami klawiszy 1,2,3 i tak dalej?

3. Wprowadzono talizmany, zauważyłem ze 3 są podczas treningu, do czego one służa, opłaca sie je kupować na start? Kiedy ich uzywać? Na jaki klawisz przypisać ;)

4. Da się zmienić złoto otrzymywane z minionów na "gold" lub usunąć tą walute zł?

A i jaka jest teraz najlepsza strona z buildami pod champy (przy da mi sie jestem prawie jak nowy gracz teraz :D)

Opublikowano

1. smartcasty, coś jak 'q' karthusa

2. nie rozumiem

3. to są trinkety każdy służy do czego innego, zależy kim się gra, choć najczęściej się wybiera na dodatkowy ward

4. nwm

chyba

lolking.net
lub
solomid.net

<>

Opublikowano

Nie grałem w LoLa na oko z 4 miesiące, weszło przez ten czas dużo nowości. Nie ograniam co i jak ;)

1. Szybkie rzucanie, co to dokladnie jest? Jak tego uzywać i na jakie klawisze to najlepiej przypisać.

2. Co daje ten piorun/strzałka pod ustawieniami klawiszy 1,2,3 i tak dalej?

3. Wprowadzono talizmany, zauważyłem ze 3 są podczas treningu, do czego one służa, opłaca sie je kupować na start? Kiedy ich uzywać? Na jaki klawisz przypisać ;)

4. Da się zmienić złoto otrzymywane z minionów na "gold" lub usunąć tą walute zł?

A i jaka jest teraz najlepsza strona z buildami pod champy (przy da mi sie jestem prawie jak nowy gracz teraz :D)

1.Smarcast-ustawiasz go w przypisaniu klawiszy,są takie dwa zielone prostokąty,jeden duży drugi mały i musisz nacisnąć na ten na dole,ten mały.

2.piorun/strzałka ? hmmm może jaśniej.

3.Jeden jako ward-jest przydatny na top'a/jungle,drugi jest na wykrywanie wardów-przydatny dla jungle i bot'a.

4.Raczej nie.

5.Mobafire,lolking i tutaj subforum Tutoriale.

Opublikowano

1. Używa skilla w miejsce kursora, nie celujesz.

2. Piorunek to właśnie smart casty wybierając to wszystko ustawia się na to.

3. Trinkety, żółty to ward, czerwony skaner wardów (coś jak dawny oracle), niebieski wykrywacz jednostek.

4. Możesz ukryć całkowicie to albo zmienić język :)

probuilds i solomid.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...