Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Glador serwer 2 easy

halucyn89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego strona jak i forum serwa mi nie dziala wyskakuje blad polaczenia z strona oraz klient sie dlugo odpala oraz pokazuje ze wszystkie kanały sa czerwone czyli offline? Skoro inni graja normalnie...

Opublikowano

Nie wiem za bardzo o czym mówisz, gdyż i strona i forum tego serwera śmigają aż miło.

Na jaką stronę wchodziłeś? :D

2.glador.pl i wlasnie wiem ze smigaja bo mojemu koledze chodzi normalnie a mi jakis blad jak proboje wbic na strone a jak wbijam na klienta to niedosc ze dlugo jest czarny ekran na metku to po minucie jest normalny obraz ale pokazuje ze wszystkie kanaly sa na czerwono i jak loguje to jest blad podczas polaczenia. A klienta normalnie zpazowalem nawet przeinstalowalem i dalej to samo dodam ze za 1 logowanie zadzialalo zrobilem postaci zamklem i juz nie moge wbic ;x

Opublikowano

Może spróbuj w innej przeglądarce.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

2.glador.pl i wlasnie wiem ze smigaja bo mojemu koledze chodzi normalnie a mi jakis blad jak proboje wbic na strone a jak wbijam na klienta to niedosc ze dlugo jest czarny ekran na metku to po minucie jest normalny obraz ale pokazuje ze wszystkie kanaly sa na czerwono i jak loguje to jest blad podczas polaczenia. A klienta normalnie zpazowalem nawet przeinstalowalem i dalej to samo dodam ze za 1 logowanie zadzialalo zrobilem postaci zamklem i juz nie moge wbic ;x

Może blokuje Ci IP (dziwne)?

Wyłącz antywirusa i zaporę i wejdź na stronę:

http://s2.glador.pl/
727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

&nbsp;

Może blokuje Ci IP (dziwne)?

Wyłącz antywirusa i zaporę i wejdź na stronę:

http://s2.glador.pl/
&nbsp;

Porobowalem inna przegladara i nadal to samo. I czemu mialo by mi blokowac ip skoro dzialalo przez chwile bo zdazylem zrobic konto na stronce potem zamklem ja wbilem na metka zrobilem konto i tez zamklem potem wracam za 10min i nagle strona , forum serwa i klient jak by byly off. Wylaczylem anywira i nadal wyskakuje ze Nie można odnaleźć serwera

Opublikowano

Odziwo strona i forum juz nagle dziala normalnie ale client nadal pokazuje mi ze wszystkie kanały sa offline. I ten launcher co jest na stronie gladora jak proboje odpalic to wywala blad taki jak na załaczonym obrazku

post-968471-0-99950300-1387578918.jpg

Opublikowano

Antyvirus i Firewall off.

A launcher uruchom jako Administrator.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wszystko pięknie działa ja sam gram i nie mam żadnych problemów z wejściem na Stronę główną jak zarazem na forum i oczywiście na grę ;D :).

Odpal lanczera jako administrator i wszystko śmiga .

Jak nie chcesz gry odpalać za każdym razem jako administrator zrób sobie obejście i nie będzie cię pytał już oto nigdy .

Sposób zrobienia obejścia :

1. Wchodzisz do Folderu z Grą (do Gladora ).

2 . Poszukujesz pliku o nazwie ijl16dlc - zmieniasz końcówkę nazwy pliku z dlc na bat .

3. Robisz sobie skrót od tego edytowanego pliku ( zmieniasz sobie nazwę jego np . na Glador ).

4. Zapisujesz sobie na pulpicie i wszystko ci działa .

Pozdrawiam Tovgan :).

80905622020518233637.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...