Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TaewoCraft Już wystartował! Exp ze stone, poziomy za kopanie,Survival + FRAKCJE+mcMMO+Extra Luki! taewo.gomc.pl

MrEat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Opublikowano

Czemu mam bana i za jaki Grief?

Już dowiedziałem się od brata (Kruciaka) nie wiedzącym wyjaśnię Kruciak wszedł na nick jakiegoś admina i zaczął rozwalać mapę tnt i gdzieś do skrzynki wkładał diaxy itd.

Bardzo przepraszam za brata czy mogę jeszcze jakoś zagrać na waszym serwerze

Jeżeli nie to dzięki za miłe chwile spędzone przed komputerem na waszym serwerem :>

Ogólnie to polecam go banować na starcie jego nicki to PoWinglo Kruciak i Kruciak7

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Czemu mam bana i za jaki Grief?

Już dowiedziałem się od brata (Kruciaka) nie wiedzącym wyjaśnię Kruciak wszedł na nick jakiegoś admina i zaczął rozwalać mapę tnt i gdzieś do skrzynki wkładał diaxy itd.

Bardzo przepraszam za brata czy mogę jeszcze jakoś zagrać na waszym serwerze

Jeżeli nie to dzięki za miłe chwile spędzone przed komputerem na waszym serwerem :>

Ogólnie to polecam go banować na starcie jego nicki to PoWinglo Kruciak i Kruciak

Haha jakie cepy seba stal obok mnie i mówił co mam robić. a Admin Mchard mi dal z 1m diax i pokazał gdzie są fajne skrzynki, nie płaciłem miałem vipa, polecam serwer lubię takich admow ^^ a nie lubię jak ktoś kłamie do wszystkiego się przyznam jak to prawda :>

a i tak w ogóle ja nicku PoWinglo nie posiadam,na mpcforum tylko taki mam bo to konto założyłem jak miałem 8 lat czy 9 i pisałem co mi na głowę przyszło :>

Zmyśliłem sobie historie ze w ender miałem 32 diaxow a admin pawb0 dal mi wiec polecam ;p a tak jeszcze to Sebastian zemną niszczyliśmy te wasze cudo natury :>

ADMIN !! xD.bmp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...