Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak rozwalić IPB Nulled?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie takie drobne, ponieważ znam parę forów z nulledem IPB, i chciałbym im właśnie tak trochę namieszać. Powie mi ktoś jak to zrobić?

Opublikowano

Po wersji 3.1 nie ma możliwości sprawdzenia licencji bez dostępu do ACP, więc ciekaw jestem skąd masz takie informacje.

Jak to nie?

P6Cz5ju.jpg Jak będzie "Community Forum Software by IPBThai to znaczy, że nulled.

@Top: Skoro napisałeś do Supportu, zgłosiłeś go to nie możesz nic więcej zrobić. Co najwyżej napisać na polskim forum IPS'u.

Opublikowano

Jak to nie?

P6Cz5ju.jpg Jak będzie "Community Forum Software by IPBThai to znaczy, że nulled.

@Top: Skoro napisałeś do Supportu, zgłosiłeś go to nie możesz nic więcej zrobić. Co najwyżej napisać na polskim forum IPS'u.

Mówię o prawdziwej grupie releasującej a nie pijawkach.

IPS nie ma od dawna polskiego forum.

Opublikowano

Jak to nie?

Pisanie na polskim supporcie IPS'u nic nie da.

Napis 'Community Forum Software by IP.Board' można usunąć, jeżeli zapłaciło się do licencji dodatkowe 200$, a wyedytować tylko nielegalnie.

Jedyną formą zgłoszenia, aby ktoś coś z tym zrobił to formularz do IPS'u amerykańskiego, który podał brauszu u góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...