Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] NoLife Time - czyli hot time exp & gp event

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nexon chcąc uczcić kończący się ten rok 2013, zapowiedział serię eventów związanych z większym bonusem expa i gp.

Kalendarzyk ma się następująco:

(duży obrazek)

http://file.nexoneu.com/Uploaded/EN/event/contents/635231562597443831.png

Czyli w wyznaczonych dniach:

kolor niebieski - 200% expa i gp - od godziny 11:00 do 14:00

kolor czerwony - 300% expa i gp - od godziny 17:00 do 20:00

Wesołych Świąt!

Opublikowano

o 17.00 się skończyło a teraz to nie wiem sam czy ten exp jest czy go nie ma

Jeszcze godzina expa została, więc niemożliwe ;)

Opublikowano

Teraz już akurat nie ma :D ale ładnie nexon dowalił..założyć 300% swoje, dodać 500% nexona i leci 7.5k za 1 inf ship :D toż to mogę 400k expa w 1-2 dni wbić nawet z 200%

@down

no ja z flejmem i minigunem, to mam 4-5lvl w 1szej rundzie, a 21lv w 6 rundzie :p chociaż i tak to przegrywam bo zawsze ten foxtrotowy team zgubi resztki wirusa..600 killi na koniec :D

cash bug też wporzo :P

Opublikowano

Ja z setkami nie miałem tak dobrze, grałem w tego ft na extreme, oczywiście lowski Valze zdobył tam chyba 7poziom, nie dość że 40min chyba to trwało, to dostałem 1,7k expa i 1,5k gp, potem poszedłem grać QR no to fajny zestaw nade'ów kupiłem, crusher z eventu, 6 runda się kończy a tu elite kicka :P Wkurzyłem się i wyłączyłem grę :D

Opublikowano

Polecam Wam grac na quarach najlepiej na platynce (15 min przy sredniej grze z 100% 3-4k expa :) ) A na inf ship sie dlugo gra. l

Osobiscie z 200% przy dobrej grze i ogarach wyciągam 5k expa i 4k gp w 10-15 min ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ja gralem ostatnio to nie wiem czy 200 czy 300 proc bylo ale ok. 45k wbilem jak to sie mowi(zeby nie bylo) z palcem w dupie
przecietnie za runde na arms race do 45 wychodzilo 3,8k max jak konczylem pierwszy. A na nowym ft gra się za długo troche i trzeba miec min 2 mg + duzy frag

dlatego nie podchodza mi ft. Za to na arms race jest non stop akcja, rywalizacja i nie potrzebujesz żadnego ekwipunku do tego i to jest plusem.

Opublikowano

Sa niby godziny, ale jak sobie pykam np. o 22 czy o 8 rano qr na platynce to mam podstawę + resztę to jest lista i jest server+expassy + BONUS. Liczę, 200%. Poza tymi godzinami które podali. Lool

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...