Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak stoi optymalizacja w stosunku do bety ?

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Acer Aspire E1-573G

i5 3230M 2.6Ghz

4gb

710m 2gb

zasilacz nie mam pojecia bo lapek

w8 64bit

beta mi chodzila plynnie bez spadkow na niskich w rozdzialce HD

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@up

Acer Aspire E1-573G

i5 3230M 2.6Ghz

4gb

710m 2gb

zasilacz nie mam pojecia bo lapek

w8 64bit

beta mi chodzila plynnie bez spadkow na niskich w rozdzialce HD

Na najniższych może pograsz. Jeśli beta chodziła płynnie to pełna wersja pewnie będzie chodziła jeszcze lepiej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Na najniższych może pograsz. Jeśli beta chodziła płynnie to pełna wersja pewnie będzie chodziła jeszcze lepiej.

Myślę, że jednak na średnich byłoby całkiem całkiem. Zawsze przecież może spróbować.

Dobry procesor, 2gb pamięci karty graficznej, tylko tego mało RAMu.

Optymalizacja jest dużo lepsza niż w Becie, co już pisałem w Twoim drugim temacie.

Opublikowano

Myślę, że jednak na średnich byłoby całkiem całkiem. Zawsze przecież może spróbować.

Dobry procesor, 2gb pamięci karty graficznej, tylko tego mało RAMu.

Optymalizacja jest dużo lepsza niż w Becie, co już pisałem w Twoim drugim temacie.

Nie patrz ile GB karty graficznej tylko jaka karta graficzna. RAM wystarczy na wysokie tylko karta graficzna słaba.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie patrz ile GB karty graficznej tylko jaka karta graficzna. RAM wystarczy na wysokie tylko karta graficzna słaba.

Mój błąd, ale tak to jest z kartami w lapkach, że zazwyczaj są słabe.

@autor:

Pamiętaj! Jeżeli gra przycinała Ci się, spróbuj trybu okna.

Pomaga on wiele, ponieważ jest więcej FPSów.

Opublikowano

Dzięki wam wielkie ,ale ta karta nie jest integrą ,mam 2 karty 1 intela hd3000 2 nvidii 710m 2gb wiec :)

I takie pytanie. Na jakiej mapie jest mniej FPS'ow ? Bo w BF3 była to bazar.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dzięki wam wielkie ,ale ta karta nie jest integrą ,mam 2 karty 1 intela hd3000 2 nvidii 710m 2gb wiec :)

I takie pytanie. Na jakiej mapie jest mniej FPS'ow ? Bo w BF3 była to bazar.

Akurat karta jest bardzo słaba, nawet integry Intela HD4600 ją przebijają, widzę ktoś przy kupnie się sugerował pojemnością pamięci karty i procesorem.

Wracając do tematu, jak na low w HD pójdzie w ~40FPS, to będzie dobrze, w BF3 ma jakieś max 30fps na średnich na singlu, więc cudów się nie spodziewaj.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@up Mam BF3 i na wysokich mam 27-36 FPS na singlu ,a płynnie na multi to na średnich :) MW3 na extra mam +90FPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...