Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kurzajka

wks15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od tygodnia staram się usunąć kurzajke, doszedłem do takiego stopnia że na dłoni jest dziurka aż do mięsa i ciężko mi stwierdzić czy nadal tam znajduje się korzen.

stosowałem jaskółcze ziele, cytryne z octem i brodacid.

i pytanie po czym poznać czy już sobie poradziłem z tym czymś, mógł korzeń wypłynąć z krwią? i ile czasu minie aż zagoi mi się rana?

pytanie kieruje do osób które już tego doświadczyły lub mają pojęcie o tym

Opublikowano

Też miałem, w tv leciała akurat reklama takiego na odmrożenie,

to kupiłem.

Polega to na tym, że klikasz przycisk, dotykasz dzyndzlem kurzajki

ok. 30 sekund i nie musisz się już martwić.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Osobiście nigdy nie miałem, ale nie radzę ci zdrapywać itp. gdyż będą się rozmieszczać po całym ciele. Najlepiej wez coś na nie z apteki, albo jaskółcze ziele tak jak wspomniałeś. Zielskiem musisz codziennie po 3 razy dziennie przez miesiąc.

Opublikowano

sa jakieś negatywne objawy owej kurzajki ? jest to zarazliwe?

Podobno krew która wypłynęła z okolic kurzajki jak spłynie na skórę to można dostać kolejnych. Miałem 1 na prawej ręce po rozdrapaniu lała mi się krew. 3-4 dni później ta odrosła oraz pojawiła się kolejna. Byłem z tym u lekarza od skóry (skórolog czy jak tam - żart) i miałem to wypalane ciekłym azotem. Największy ból jaki w życiu doświadczyłem :( potem tydzień z takim wielkim bomblem który musiłem przebijać aby jakiś płyn wypływał, a kurzajka dalej była. Po kolejnej wizycie u lekarza, odcinała mi ją tym nożem chirurgicznym (zapomniałem nazwy ^^). Była ogromna rana, co dziwne mało krwi, ale ten płyn od poparzenia. Teraz mam jedynie bliznę.

Liczę na like za rozpisanie się ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Kwestia czasu kiedy będą powstawać tematy złapałem syfem, jak się leczyć.. Idź do apteki i sie spytaj, tutaj nawet lekarza nie trzeba.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dokładnie tu nawet lekarza nie trzeba :) kurcze też miałem kurzajkę na palcu u nogi i miałem taki pendzelek i po kilku dniach odpadło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...