Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z serwerami minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki oto problem. Zawsze robiłem serwery hamachi minecraft aby pograc sobie z kolegami. Dawno juz nie grałem w minecraft ale postanowiłem zagrać. Gdy chciałem zrobić serwer taki ze strony minecraft.net to miałem taki problem: Pobieram ten plik .exe do robienia serwera i daję do folderu i uruchamiam go, tak jak zawsze. gdy naciskam na plik powinna pojawić się konsola, utworzyć się nowe pliki typu server.properties, ale nic takiego się nie dzieje. Poprostu nic się nie dzieje tylko jak to nacisnę to pojawia się w folderze folder logs i nic innego.Reinstalowałem już jave.

Opublikowano

hm... a nie lepiej kupić serwer za 6.80zł na msc. 0-10 slotów u lvlup.pro.

Co do tego to mozesz masz za słaby komputer??;d

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

hm... a nie lepiej kupić serwer za 6.80zł na msc. 0-10 slotów u lvlup.pro.

Co do tego to mozesz masz za słaby komputer??;d

zawsze takie robiłem nic nie lagowało i grałem normalnie tylko teraz mam takie coś

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu kupił bym serwer dedykowany teraz są promocje -80% nawet widziałem na jednym hostingu.

Jeśłi serwer tobie nie działa to może masz prywatne ip ja mam ten sam problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...