Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 4story.vandeta problem ^^

xpawel322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem gdyż ciągle mi się buguj'ą postacie, nie mogę używać TP gdy wybrałem Derion, lub Valorian męczy mnie to, gdyż inni mają wszystko okej, co z tym zrobić? Robiłem reinstal, robiłem 4 konta, pomocy :]

Brak sygny :)

Opublikowano

Mam ten sam bug widocznie kazde Niedawno zrobione konto tez tak ma Patrzylem na forum servera i ten problem wystepuje od paru dni wiec pewnie niedlugo to naprawia

Opublikowano

Problem tkwi w maksymalnym lvl. Na 93lvl masz 0 expa i przez to nie możesz się nigdzie teleportować. Aby coś móc zrobić musisz mieć coś expa.
Kiedyś jak na start był 1lvl nie było tego błędu teraz to wprowadzili i jest problem.
Aby odbugować konto należy napisać u nich na forum nick postaci login itd w ich języku.
Jeśli pomogłem daj Like.

Opublikowano

juz dawno zrobilem temat na forum jak narazie zero odzewu Tobie odbugowali ? przy okazji zauwazylem ze nie wpisalem do jakiej frakcji maja mnie przeniesc Skopiowalem twoj temat Leci like zobaczymy czy odbuguja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...