Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Teleport hack'a

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na pewnym priv'ie o nazwie Segoria ... I mając 121 lvl chciał bym wejść na mapę od 160 lvl :)

Więc szukam hacka,moda co kol wiek ... ;C Szukałem już sam tego,szukałem dwie godziny po Polskich i po Włoskich stronach i albo nie działały albo tylko podstawowe mapy ;)

DLATEGO PROSZĘ WAS O POMOC :>

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/850127-dl-new-multihack-by-francoiz/ Ten ma wbudowanego Telport hacka tylko nie wiem czy takiego chcesz ;p

Chyba logiczne, że nie chodzi mu o coś takiego, bo tam zmieniasz tylko kordy na danej mapie, a on chce wejść z jednej mapy na inną.

Spróbuj kammermoda, kiedyś była taka opcja poprzez PT, albo możesz zrobić sobie save zwojem powrotu, jeśli jest to na danym serwie możliwe.

Pozdrawiam.

~Veith

Opublikowano

Chyba logiczne, że nie chodzi mu o coś takiego, bo tam zmieniasz tylko kordy na danej mapie, a on chce wejść z jednej mapy na inną.

Spróbuj kammermoda, kiedyś była taka opcja poprzez PT, albo możesz zrobić sobie save zwojem powrotu, jeśli jest to na danym serwie możliwe.

Pozdrawiam.

No to jak mu o takiego nie chodzi, a na modzie raczej też mu nie pójdzie, bo nawet jak wejdzie to nie będzie mu eq widać, i tych mobów, musiałby icon dodać..

@EDIT więc wychodzi na to że tylko przez pt możesz przejść na tą mapę

(PS. kiedyś były takie zwoje co zapisywały miejsce, gdyby było coś takiego na Ravi mógłbyś kogoś poprosić żeby zapisał ci tą mapkę)

Opublikowano

Z dużo mi to wszystko nie pomogło ;D Na modzie już chyba nie da rady ... A zresztą zobaczę jeszcze co napiszą inne osoby ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...