Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Moze mi ktos to wytłumaczyc ?

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Posiadacze skórek z 2012 i 2011 roku nie dostaną żadnego wynagrodzenia, gdyż te skórki od początku były zapowiadane jako klasyczne, które mogą kiedyś powrócić. Posiadacze skórek edycji limitowanej z 2010 i 2009 roku otrzymają następujące wynagrodzenie w ciągu kilku dni od rozpoczęcia tegorocznego wydarzenia:

Pełny zwrot RP (zachowując skórkę)
Oznaczenie skórki jako 1. edycji na ekranie wczytywania
Ikona przywoływacza dla oryginalnych posiadaczy przynajmniej jednej skórki z edycji limitowanej"

Bo nie rozumiem tego troche

Opublikowano

Pełny zwrot RP (zachowując skórkę)-możesz zwrócić skin'a
Oznaczenie skórki jako 1. edycji na ekranie wczytywania-jeśli się będą ładowali gracze będziesz miał jakieś oznaczenie
Ikona przywoływacza dla oryginalnych posiadaczy przynajmniej jednej skórki z edycji limitowanej-dostaniesz jakiś avatar/ikonę jeśli masz ten skin z 2k10/2k9

Nie wiem jak to tam jest,wytłumaczyłem Ci tekst jak ja rozumiem.

Opublikowano

Skórki które wyszły w 2012 i 2011 nie będą objęte wynagrodzeniem, bo od razu te skiny były jako klasyczne i nie możecie mieć pretensji, że są ponownie.

Ale posiadacze skinów z 2010 i 2009 otrzymają wynagrodzenie za kilka dni, bo te skiny były jako limitowane.

Otrzymacie:

Pełny zwrot RP za skina czyli oddadzą Ci RP (?)

Będziesz miał oznaczenie na swoim oknie ładowania, że masz tego skina oryginalnego, kupionego x lat temu a nie teraz (prestiż)

Dostaniesz ikonkę do profilu nową, która ma symbolizować, że masz skina legacy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...