Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gta Sa

Kokon23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam pewien problem z gta.. Mianowicie chodzi o to ze jak wsiadam do pojazdu to nie raz crashuje mi calkowicie gta.. Jak moze byc tego przyczyna.

Opublikowano

Siemanko. Mam pewien problem z gta.. Mianowicie chodzi o to ze jak wsiadam do pojazdu to nie raz crashuje mi calkowicie gta.. Jak moze byc tego przyczyna.

Być może jest to wina modów, posiadasz jakieś?

Opublikowano

A CLEO nie posiadasz? Ostatnio widziałem, że ludzie sobie po wrzucali GTA do neta( Oczywiście zbugowane) gdzie pozmieniali takie rzeczy jak to lub to, że łapiąc broń masz. Crasha może pobrałeś ze złej strony. Chodź problemem może być również zmieniony hadling, może zostały ci jakieś pliki w GTA Parkingu jeśli go używasz. Ewt. Masz CLEO bo innego wytłumaczenia nie posiadam. Chyba, że więcej info podasz.

Opublikowano

Czy masz - to co napisał Snajper, jakieś mody Cleo - co by mogło spowodować ten problem z autami?

Pobierz czysty crash i podmień go w folderze, z katalogu GTA, bądź pobierz/podmień gta3.img.

Oryginalni ten plik gta3.img, zajmuje 3.98GB i pobiera sie 24h.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...