Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z California

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem.

Otóż gdy wbijam na californie, wbijam, wbijam i jak mnie załaduje to widzę gdzie się zrespiłem, mam dużego laga i przenosi mnie do wyboru postaci.

I tak za jakimś 5 razem dopiero wbijam.

Co zrobić żeby wbijało za 1 razem?

Colorado i Cliffside normalnie się ładują i nie mam lagów.

Opublikowano

Też mam ten problem i też mam 4GB ramu. Po prostu ta gra jest strasznie chujowo zoptymalizowana. Crysis3 chodzi na bardzo wysokich z wygładzaniem na MSAAx4 a to gówno nie chce mi się załadować. No chyba sobie jaja robią. Po za tym żadna najbardziej wymagająca gra nie żre więcej niż 2GB ramu. Więc 4 jest teraz jak najbardziej optymalne do grania. Dodatkowy ram to różnica 2-4FPS'ów.

Opublikowano

Mało ? Spełnia wymagania do gry więc to nie problem leży po stronie ramu

Tak mało.

Spełnia wymagania do gry , które były wytyczane za Alfy.Nie wiesz nie wypowiadaj się ,okej?

Tym bardziej że na Caliwood potrzebujesz około 1 gb ramu więcej .Sam mam 4 GB i trudno jest mi się dostać na PTE CALIWOOD.

Problem nie leży po stronie bebechów sam mam i5'ke i Radka 7850 BF i inne wymagające gry chodzą na HIGH+.

"LamerPoint"

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Też mam 4GB RAM i podczas wchodzenia na serwer wywala grę z komunikatem "out of memory" więc to chyba w tym problem.

\

Opublikowano

Dzisiaj artemisa pytałem , i odpowiedział że minimum ramu na californie to 8 gb , zeby dalo rade to uciagnac ..

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Błąd nie leży chyba w ramie!!!

Mój kuzyn ma tyle samo miejsca ram ile ja, ale niestety mi nie działa a mu tak. Karty graficzne itp. mamy także takie same.

Myślę, że błąd jest w alfie jest to początkowa wersja tej mapy a więc poczekajmy na pełną wersje mapy ;)

Opublikowano

Wątpie 8gb? żeby uciągnąć? ha. Taka gra jednemu zadziała jednemu nie, kolega ma 5gb i na californi normalnie gra. Dajcie na low, w okienku w swojej rozdzielczosci :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

A ja mam jeszcze pytanko czemu jak wbijam na californie wbija wbija wbija niby jak juz loguje sie do gry to nagle mi pokazuje sie komunikat że nie mam tej mapy i prosze o zrestartowanie gry.... I tutaj moje pytanie w jaki sposob zrobic aby działała mi ta mapka czyli w jaki sposob sciagnac patcha ktory posiada te nowa mapke... ? bo jak wchodze w infestation to niby mam juz zpatchowane na maxa...

Prosze o szybka pomoc

add.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...