Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RP na święta

Taxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaniemy 400rp czy coś takiego? A i czy będą jakieś promocje na rp? np że za 20 zł dostaniemy więcej rp czy coś...

Opublikowano

Stare dobre czasy :/

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Raczej nie będzie. RIOT już zbytnio leci na sam hajs i olewa swoich graczy. Inwestuje tylko w LCS'y, oraz w utrzymanie pracowników całego RIOT Games. Teraz to co ofiarowali na święta, raczej nam to wystarczy, bo to i tak jest tego za dużo. Miejmy nadzieję, że RIOT postara się coś ogłosić na sylwestra, bo wystrzałowych lagów nie chciałbym mieć.

8372383248.png
Opublikowano

Raczej nie będzie. RIOT już zbytnio leci na sam hajs i olewa swoich graczy. Inwestuje tylko w LCS'y, oraz w utrzymanie pracowników całego RIOT Games. Teraz to co ofiarowali na święta, raczej nam to wystarczy, bo to i tak jest tego za dużo. Miejmy nadzieję, że RIOT postara się coś ogłosić na sylwestra, bo wystrzałowych lagów nie chciałbym mieć.

Sylwester przed lolem, haha, ja pierdole. :D

@Nic juz nigdy nie bedzie, moze ip boosty :D

Opublikowano

Nie wiem jak wy dajecie rade usiedzieć w sylwka na kompie.. chociaż też nie wiem ile macie lat :P a to jest bardzo ważne.

Co do RP za free, wolałbym 20% więcej za kupione..

ale te 400 RP byłoby dobrego dla młodszych graczy, lub dla takich którzy uważają że wydawanie na gry jest głupie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...