Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mercedes Benz SLR McLaren 722 Edition [Weekendowa Rotacja]

PROSHOTER1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ten weekend dodali Mercedes Benz SLR McLaren 722 Edition samochód kosztuje 1 7000 000 igc

Statystyki:

589/803/578

Macie tutaj przegląd tego samochodu osobiście go nie testowałem ale zrobię do tak do 1 godzinki samochód z wyglądu powiem szczerze 7/10 a jak się nim jeździ

zobaczcie sobie w przeglądzie

Powiem że samochód jest bardziej na proste trasy takie typu po autostradach bo rozpędza się wspaniale lecz jego mniejszym atutem jest prędkość maksymalna a w zakręty w chodzi jak przeciętny samochód nfs w, lecz co do maks prędkości pojazdu nie jest aż tak najgorsza ale też jakoś specjalnie nie najlepsza ;)

9ccc590f-096e-47b2-a9cd-712b0655bc6e.jpg

634534203295449218.png
Opublikowano

Co racja to racja może też posłużyć do nabicia osiągnięcia 10 mercedesów w garażu dla tych co polują i grają dla nabicia osiągnięć do prosta rada kupujcie puki możecie bo rzadko co mercedes jest dostępny za igc z tego co pamiętam do chyba był raz albo 2 razy dostępny za igc ten o to mercedes.

A jak wiecie to rotacja weekendowa także korzystać puki możecie !!! ;)

634534203295449218.png
Opublikowano

Zaskoczyli mnie tym samochodem, myślałem, że będzie coś innego, co było już wcześniej za IGC, tak jak Bentley.

Dzięki za informacje. ;)

Opublikowano

Nie ma za co :D też mnie zaskoczyli a jestem fanem mercedesa :D

Ten mercedes też już kiedyś był ale mało co osób pewnie pamięta bo to już kawał czasu minął i tak powinna wyglądać każda rotacja samochodów na weekend powinni dodawać rzadkie samochody i takie które były kawał czasu temu dodane do gry bo można kupić taki samochodzik i cieszyć się nim

634534203295449218.png
Opublikowano

Ciekawe autko dodali, akurat brakuje mi ten archiv :)

A tak autko srednie, zrobie je pod draga i tanka a reszta sell, +1 EA!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Byłem mile zaskoczony xD Samochód wydaje się być wprost stworzony dla mojego stylu jazdy, szkoda tylko że po każdej rotacji przez 2 dni gra tak się tnie ze nie można nic zrobić :/ Włożę lepsze części tylko jakieś upoluję i zobaczę na co go stać ;p

Opublikowano

Ma bardzo przyjemne prowadzenie (jak dla mnie) i przyśpieszenie. A jeśli chodzi o wygląd to każdy powinien go mieć w garażu choćby dla samego wyglądu!

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Niestety nie udało mi się go zdobyc bo dopiero co wrocilem a kolega któremu powierzyłem konto ostatni raz je ode mnie dostał bo zaniedbał je gorzej niz jak grala na nim moja dziewczyna...

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...