Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary metin z 2008 roku

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zakładam ten temat, aby się dowiedzieć czy pogralibyście na takim hardziku lub mediumie gdzie max level byl by 99, nie bylo by tych trytonow, kostiumow, katakumb, poprostu stary metin z 2008rok.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

W 2008r. Grało się na pl'u w 2010r. Się grało na prywatnych serwerach , i to niema znaczenia czy były epiki czy nie bo na csyt2 jakoś były i był fajny klimat :) niewiem poco takie tematy

Opublikowano

EE lepiej nie, masz już serwery trzymaj je w jak najlepszym stanie a nie będziesz 1 po 2 robił to bez sensu.. czekasz aż ci się trafi serwer jak nagroda w tomboli? Albo się coś robi porządnie albo to w ogóle nie ma sensu.

Tego klimatu nie przywrócisz, to już co innego jesteśmy kilka lat dalej - ludzie też się zmieniają a od nich wiele zależy.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Serwer byłby dobry ale na jak długo ? Po miesiącu dwóch wszyscy osiągneli by już co trzeba i domagali by się aktualizacji i wtedy spier.dolił byś cały serwer :( Tak więc nie opłaca się nawet robić dla ludzi tego serwera.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Takie tematy nie są zbędne, przydają się aby wspomnieć te stare czasy mt2 gdzie bylo w cholere ludzi na spotach i się expić nie dało. Te czasy :>.

Szkoda że nie ma czegoś takiego ale trzeba żyć z tym co się ma :X.

graphic.png
Opublikowano

EE lepiej nie, masz już serwery trzymaj je w jak najlepszym stanie a nie będziesz 1 po 2 robił to bez sensu.. czekasz aż ci się trafi serwer jak nagroda w tomboli? Albo się coś robi porządnie albo to w ogóle nie ma sensu.

Tego klimatu nie przywrócisz, to już co innego jesteśmy kilka lat dalej - ludzie też się zmieniają a od nich wiele zależy.

Ten tamat założyłem, aby się dowiedzieć, co ludzie myślą o tym, a nie żeby zakładać kolejny serwer, zresztą nie chce mi się.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Fajny byłby taki hard ale nie utrzymał by się długo.

Brak rozwinięcia to stanie w miejscu i brak chęci do gry.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...