Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarabianie FUT14

vanssar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka macie jakis ciekawy pomysl na zarobienie sporej ilosci coinsow? Sam potrzebuje kasy bo najlepsi w moim teamie to Torres Negredo i De gea :P. Kupowanie brazowych paczek odpada bo to jest szczerze bez sensu :P

Opublikowano

Wczoraj był ciekawy event, za 25k można było dostać ciekawą paczke świąteczną.

W pierwszej lidze za dwa wygrane sezony masz 30k, także zarabia się tam łatwo, nakupowałem wczoraj paczek i dziś jestem bogatszy o dwa miliony, bo trafiłem na kilka paczek złożonych z zawodników pokroju; Ibra, Falcao itp.

Odpowiedź jest prosta, wystarczy dużo grac, i trzymac hajs w skarpecie na podobne eventy.

CWpuE1z.png

Remigiusz mówią mi.

Opublikowano

Jak narazie mam na sprzedaz okolo 8 kart za ktore zgarne 2-3 tysiace gram mecze i milutko mi to idzie mam fajnych hiszpanow (skutecznych) na pomocy i ataku gole ida za golem. Tylko ze za mecz zarabiam 0 coinsow i mnie to denerwuje juz 2 mecz i 0... Jak zarobie 5k to kupowac paczke czy moze zbierac na 7,5 czy moze znow inaczej i zainwestowac w pilkarza lub dozbierac do pilkarza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...