Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!!!!! UWAGA !!!!! TEGO JESZCZE NIE BYLO !!!!! UWAGA !!!!!

freeze7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA Otóż jako jedyny na ,,świecie" UMIEM się kłaść (leżeć) na CQC !!!!!!!!!!

Jest tylko 1 problem i tu prosze o rozmowe kaki w tym temacie gdyż nie chce za bardzo udostępniać tego wszystkim

bo jeszcze nikt nitk ale to nikt tego nie umie !!!!!!!! Kaka tobie powiem jako pierwszemu i zadecydujemy czy innym!

Prosze o kontakt tu nie na pm.

Opublikowano

pff ja umiem noobie -.- w wr plus jest od dawna ta opcja ... to samo w wrs d3d , dxthax, mpgh hack.... myslisz ze jestes taki pro? to taki sam kod jak na wszystko, wystarczy tylko znalezc adres (raz wstajesz, szukasz, potem klekasz, szukasz, zamrazasz i ustawiasz na 1 czy tam 3, i juz mozesz sie klasc...) banal...

ahaha, wr plus to najlepszy hack do warrocka ciolku mozesz dostac bana tylko jesli gm cie zlapie, bo ma bypassa i automatycznie sie aktualizuje po update, wystarczy wlaczyc hacka wejsc do wr i poczekac 10-20s xDDD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

wr plus wrplus ALE TEN MÓJ SPOSÓB TO NIE JAKIŚ WIEŚNY HACK Z BANAMI !

Aha i daje report o sygnaturce..

Opublikowano

To nie jest czasami opcja Prone??

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@up

gg: 8651666

Opcja prone.

Mogę specjalnie dla was zrobić niewykrywalnego hacka tylko z tą 1 funkcją. Inne funkcje wyrkywalne - ta nie.

Ale lepiej skontaktuj się ze mną.

bez gif.

Specjalista
Opublikowano

No coś chyba nie tak ma prawo wysłac reporta bo sygna jest za dużą ... regu :

SYGNATURY

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

3. Zabronione jest używanie przekleństw w sygnaturach, bądź obrażanie innych.

4. Niezastosowanie się do wyżej wymienionych zasad dotyczących sygnaturek, będzie skutkowało warnem pierwszego poziomu, wraz z całkowitym usunięciem sygnaturki.

A jego obrazek ~440:200.

Pozdrawiam CAP

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

• Dodaj nową pozycję...