Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy otwierać teraz Black HiSec Case?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie - otóż mam do otwarcia 50 Winter Black HiSec Case'ów i nie wiem czy je otwierać teraz czy może później no i czy się opłaca.

Nie ukrywam, że chciałbym, żeby wypadł jakikolwiek Spec na perm :P

Proszę pomóżcie mi dokonać wyboru - otwierać teraz czy jeszcze nazbierać parę kluczy i dopiero wtedy otwierać.

Opublikowano

Jak nie masz listy, czyli tzw kiedy leci spec, po jakim czasie itd to nawet nie marnuj kasy. Prędzej będzie spec za 25k na święta.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Radzilbym kupic Ci liste, znajdziesz czasem je np na tablicy, wtedy masz speca pewnego.

Jesli jednak tego nie chcesz to otwieraj rano/po poludniu, bo wieczorem nic nie dropi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Radzilbym kupic Ci liste, znajdziesz czasem je np na tablicy, wtedy masz speca pewnego.

Jesli jednak tego nie chcesz to otwieraj rano/po poludniu, bo wieczorem nic nie dropi.

Takiej listy nie kupisz pewnej. Mogą Ci wcisnąć jakąś starą, albo w ogóle nie sprawdzoną. Jak już kupować to u sprawdzonych graczy, a jak takich nie znasz to lepiej w ogóle w nią nie inwestować.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja miałem uzbierane 20 czarnych i nie wypadł spec, na innym koncie fartem za pierwszym razem HAWK, jeśli te klucze zbierasz z jobów to zbieraj jeszcze, potem będziesz miał większe szanse bez listy że coś utrafisz, ale jak chcesz kupować klucze za nx to się nie opłaca, bo tak jak poprzednicy wspomnieli że taniej będzie kupić tego speca niż dropnąć.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kasę to nie stracę żadnej bo te 50 kluczy nazbierałem z daily job właśnie.

@Valze To ile jeszcze tych kluczyków nazbierać, no i później to znaczy kiedy - na święta właśnie?

@SsKoRpIoN Z moich osobistych obserwacji wywnioskowałem, że najczęściej wypada w godz.15-17.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kasę to nie stracę żadnej bo te 50 kluczy nazbierałem z daily job właśnie.

@Valze To ile jeszcze tych kluczyków nazbierać, no i później to znaczy kiedy - na święta właśnie?

@SsKoRpIoN Z moich osobistych obserwacji wywnioskowałem, że najczęściej wypada w godz.15-17.

To nie ma znaczenia o której, nexon ustanowił taką listę w jakiej kolejności lecą permy i codziennie się powtarza dopóki nie przychodzi nowy update w środę, o każdej porze ma równe szanse.

O co do otwierania to nowe skrzynki wychodzą na halloween, octoberfest, i na święta, a o innych nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...