Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wypromować ?

JAlfa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie posiadam kanał YouTube i mam pewien problem ponieważ mało osób mnie ogląda t teraz materiały będą w jakości takiej jak więsi youtuberzy pomysły myślę że też są ciekawe

I mam pytanie gdzie, w jaki sposób mogę wypromować swój kanał piszcie wszystkie możliwe sposoby napewno z czegoś skorzystam

Dziękuję

Opublikowano

Wątpię, żebyś mógł się teraz wybić na Minecrafcie. Ludzie już tyle tego obejrzeli, że po prostu wypadałoby z czegoś innego filmować.

Jak koniecznie chcesz, to coś oryginalnego. Ewentualnie wybił się lekko na czymś i nagrywaj z MC kontynuując również poprzednią serię.

343731479829004887779.png

Opublikowano

1. Rób coś z życiem

2. Nagrywaj regularnie aby było widać że ci zależy

3. Może kilka serii Minecraft lub nie tylko Minecraft

4. Mody (Przynajmniej takie mam wrażenie) zwiększają subskrypcje (Jest szansa że także zwiększą Hejt z powodu tego że ściągasz z innych YouTuberów )

Opublikowano

1.Reklamowanie się u większych youtuberów przysporzy Ci więcej hejterów niż widzów.

2.Nie wybijesz się do 1000 + widzów bo po co ktoś ma oglądać kogoś nowego skoro ogląda kogoś ulubionego i mu się nie nudzi?

3.I tak nie zarobisz.

4.Pasja nie istnieje na youtube.

Elo.

Opublikowano

zdaje mi się że na majnkrafcie już nikt nie powinien się wybić, bo tyle tego na YouTube jest że głowa mała, aczkolwiek nadal na tym ludzie się najbardziej wybijają.
A więc minecraft, staraj się poznać jakiegoś znanego let's playera, to może Cię wypromuje, i staraj się być zabawny, a nie coś typu:
"witam w kolejnym odcinku minecraft, teraz idziemy kopać drzewa."

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

1.Reklamowanie się u większych youtuberów przysporzy Ci więcej hejterów niż widzów.

2.Nie wybijesz się do 1000 + widzów bo po co ktoś ma oglądać kogoś nowego skoro ogląda kogoś ulubionego i mu się nie nudzi?

3.I tak nie zarobisz.

4.Pasja nie istnieje na youtube.

Elo.

Mam do ciebie żal odnośnie punktu 4. Nie wiem, czy wiesz, ale jest wiele osób, w szczególności tyczy się to osób związanych z muzyką, która prowadzi kanał ze względu na to, że mają jakieś hobby, pasje. To, że ktoś liczy na zarobek, nagrywając badziewne filmiki o tym jak przez 10min przemieszcza się z miejsca na miejsce w jakiejś gierce, to jego sprawa, ale nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Opublikowano

Nie da rady, bo minecraft. Na tym choćbyś nie wiem co robił się nie wybijesz. Zapewne nie masz mutacji i jesteś najzwyklejszym dzieciakiem majnkraftuf. Hejt i na tym się skończy.

Opublikowano

Nie da rady, bo minecraft. Na tym choćbyś nie wiem co robił się nie wybijesz. Zapewne nie masz mutacji i jesteś najzwyklejszym dzieciakiem majnkraftuf. Hejt i na tym się skończy.

Mam 17 lat :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...