Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Riven

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorcers shoes/abyssal scepter/rabadon's/zhoyna's/deathfire grasp/Guardian Angel

C: przynajmiej mój bulid op :)

Jeżeli pomogłem zostaw "Lubię To"

Dzięki!

Opublikowano

tabi/merki>black clever>krwiopijec>lodowy młot>hydra>guardian/plemienna.

jak juz sie chcesz wykazac to przynajmniej nie bierz buildow z mobafire

nie ma op buildu, przewaznie sie idzie dwa dorany early potem mozesz isc brutalizer / hydra / bloodthirster, po ktoryms z tych itemow kupujesz last whispera i kupujesz ktorys z tych ktore wymienilem lub jakis defensywny item typu randuin, spirit visage, ale to glownie zalezy od sytuacji, buty budujesz kiedy Ci są potrrzebne, w sumie tyle, bo nie chce mi sie rozpisywac

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

nie ma op buildu, przewaznie sie idzie dwa dorany early potem mozesz isc brutalizer / hydra / bloodthirster, po ktoryms z tych itemow kupujesz last whispera i kupujesz ktorys z tych ktore wymienilem lub jakis defensywny item typu randuin, spirit visage, ale to glownie zalezy od sytuacji, buty budujesz kiedy Ci są potrrzebne, w sumie tyle, bo nie chce mi sie rozpisywac

nie zapomnij o GA jako defensywny item, nie ma na postac buildu, jedynie jest core start,midgame, ale nie staly build jak juz mowisz, 2x dorany zawsze, potem mozna w tiamat jak masz przewage w early, youmuu tez mozna

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie brałem build'u z mobafire,grałem sporo wojenek Riven i wg. mnie jest taki podstawowy,co do samego last whispera to myślę że black clever nada się lepiej,a co do defensywnego to guardian jest przydatnym itemem dla owej postaci.

Opublikowano

Nie brałem build'u z mobafire,grałem sporo wojenek Riven i wg. mnie jest taki podstawowy,co do samego last whispera to myślę że black clever nada się lepiej,a co do defensywnego to guardian jest przydatnym itemem dla owej postaci.

no rashowanie black cleaver'a wyglada tak, ze musisz zbierac 1,6k golda i mozesz se dokupić jedynie ruby crystal, pozdrawiam Twój early game

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

no rashowanie black cleaver'a wyglada tak, ze musisz zbierac 1,6k golda i mozesz se dokupić jedynie ruby crystal, pozdrawiam Twój early game

No to w takim razie na początku można kupić sam tłuczek,potem krwiopijca,lodowego młota i lecieć dalej z buildem.

Dopiero potem np. gdy uzbierasz gold'a i bardzo potrzebne Ci przebicie pancerza dokończasz black clever'a .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...