Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] client do plików by kocioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. :) Problem tym razem jest w tym, że postawiłem na VB serwer na plikach kocioła.

Wszystko ładnie, ogarnąłem portmap, ftp wgrałem game'a, mysql też coś tam popatrzyłem, lecz...

No chciałem połączyć się z serwerem ale ciężko było skminić chociaż samo spolszczenie.. W cliencie mt2 2010 starałem się zmienić roota i te sprawy ale ciężko bo kurde dalej nie mogę połączyć się z serwerem..

Jak możecie weźcie zróbcie jakiegoś launchera (końcówka normalna nie trzeba 100 bo z paroma ziomkami będziemy tworzyć ten serwer)

IP z hama 25.73.12.135 (tylko proszę by to działało i napiszcie do jakiego clienta mam wkleić

z góry dziekuję, 3h starałem się ogarniać próbowałem różnych metod lecz kurde no nic nie dawało radę..

­graphic.png

Specjalista
Opublikowano

Clien 2010 rok pl-a.

Rota nie zmieniaj tylko rozpakuj tego co masz w packu bd miał tam różne pliki znajdź serverinfo.py i zmień ip na twoje z końcówką 100.

Pobierz lunchera z mpc i w nim zmień tez ip na twoje z końcówką 100.

Dla graczy ip z normalną końcówką.

Jeżeli bd miał jakies problemy z logowanie to:

sprawdź port logowania jak i port od ch1,jeżeli to nie pomoże sprawdź pong.

i sprawdź czy dobrze masz ustawiony sysinstall w Vb.

Jak bd miał jakieś problemy pisz..

Pozdrawiam.

Wesołych Świąt!

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...