Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatki i luneta do M95

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie polecacie dodatki do tej snajperki? Mam te dodatki z pakietu z SKS, ale słabiutkie są.

I jeszcze pytanie do doświadczonych zwiadowców: Jak najlepiej nabijać range kill powyżej 300m za pomocą M95? Zawsze kiedy próbuję,to albo "ofiara" ucieka albo ammo się kończy :( Jak ma być mniej więcej celownik ustawiony (mam pustynną lunetę na 8 dni) żeby te 300 metrów jakoś "przebić" ? ^_^ Na razie z 286m udało mi się gościa zabić.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Precyzyjna, 4- rzędowe, nemesis lub thunderbolt i tak jak pisałeś, baliistic desert scope/ rangeace.

Opublikowano

Przedewszystkim lufa precezyjna kolba obojetnie jaka magazynek 4rzedowe luneta pustynna lub rangeace ja wole pustynna lepszy widok jak narazie wallem 355 z m95 ale cos dalej nie leci nie wiem dlaczego :(

Opublikowano

Przedewszystkim lufa precezyjna kolba obojetnie jaka magazynek 4rzedowe luneta pustynna lub rangeace ja wole pustynna lepszy widok jak narazie wallem 355 z m95 ale cos dalej nie leci nie wiem dlaczego :(

Pokaż link do twojego profilu

Łgasz i to tak strasznie że głowa boli, bowiem m95 nie ma zasięgu 355m.

Opublikowano

Ja walę qwerty nie rób z sb idioty -,-

Ja już mam 254 z l96, a m95 na większy zasięg niż ona. Zresztą wbij na profil np. surasa i masz rekord 350m

Opublikowano

Ja walę qwerty nie rób z sb idioty -,-

Ja już mam 254 z l96, a m95 na większy zasięg niż ona. Zresztą wbij na profil np. surasa i masz rekord 350m

Nie wbijesz wiecej niz 330m, dzisiaj potestujemy.

A ty myslisz ze wstawisz jakiegos pakera na avatar i jestes lepszy? Beka beka beka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...