Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką dostane dywizje?

CraftMattPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy od tego z kim i przeciwko komu grasz, jezeli bys gral duo z diamentem 1 to pewnie mialbys okolo diament 5, jezeli jest to twoj pierwszy raz na rankedach na tym koncie i grasz sam to pewnie bedzie silver, napisz potem co dostales

Opublikowano

Możesz go zgłaszać ale mimo wszystko gość ma rację. Prędzej czy później i tak spadniesz na granicę bronzu / silvera.

Nie ma innej opcji jeśli wyciągasz 92 farmy w 30 minut, 99 farmy w 34, 30 farmy 25 minut, 58 farmy w 33 minuty.

Jeśli zaś wygrywasz gry mimo tak badziewnej farmy to oznacza to tylko, że gracze w obu teamach są beznadziejni więc nie masz co liczyć na wysoką dywizję nawet po większej ilości wygranych niż przegranych bo przyrost mmr za wygraną jest zbyt znikomy byś dostał coś więcej.

I to nie jest żaden hejt z mojej strony tylko szczera prawda. Sprawdziłem na lolkingu kogo Ci dobiera i są to Bronzy i Silvery.

Obstawiam, że maksymalnie wyrzuci Cię do Silvera III. O Goldzie możesz zapomnieć na tą chwilę.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Przegrałrm ostatniego i wbiłem do Silvera 3

Dziś zrobiłem kumplowi 7/3 i dało S1 z jego winy bo przegrał ten 1 ^^.

6cc2.png

Tak więc, wiele nie straciłeś.

Opublikowano

Możesz go zgłaszać ale mimo wszystko gość ma rację. Prędzej czy później i tak spadniesz na granicę bronzu / silvera.

Nie ma innej opcji jeśli wyciągasz 92 farmy w 30 minut, 99 farmy w 34, 30 farmy 25 minut, 58 farmy w 33 minuty.

Jeśli zaś wygrywasz gry mimo tak badziewnej farmy to oznacza to tylko, że gracze w obu teamach są beznadziejni więc nie masz co liczyć na wysoką dywizję nawet po większej ilości wygranych niż przegranych bo przyrost mmr za wygraną jest zbyt znikomy byś dostał coś więcej.

I to nie jest żaden hejt z mojej strony tylko szczera prawda. Sprawdziłem na lolkingu kogo Ci dobiera i są to Bronzy i Silvery.

Obstawiam, że maksymalnie wyrzuci Cię do Silvera III. O Goldzie możesz zapomnieć na tą chwilę.

Przynajmniej jeden mu dobrze powiedzial. Według mnie z taka farma max to b1 nie wiem co on robi w silverze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...