Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postac na mida.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam dobrej postaci na mida za 6300 ktora ma dobry escape i mocny dmg moze byc pod ad jak i ap.

Nie wymieniajcie fizza,elise,ziggsa,zeda,khazixa i wiktora poniewaz ich juz mam.

Opublikowano

Szczerze polecam Yasuo. Swietny dmg, escape - dash 1 sekunda cooldown. jego wada to mały range, ale nadrabia szybkością :>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Po co za 6300 .

Ja szczerze mogę Ci polecić LeBlanc.

Gram nią już jakiś czas więc powiem Ci co jest u niej pro ;)

PLUSY

- Miły harras
- 6 poziom i objęcie ognia ( combo nazywane również Sudden Death której nie oprze się żadna postać z mida , no chyba że grają tankiem ;D )
- W walce 1 VS 1 ona rozdaje karty
- Niesamowity escape ( ta postać jest również stworzona do ucieczek jak i do pościgów bo posiada również stuna )
- Ulti z pozoru nie ciekawe ale jak się wczytasz jest naprawdę potężne

MINUSY

- No strasznie papierowata (dlatego masz kilka sekund na wyeliminowanie wrogiego celu,chyba że jesteś pożądnie nafeedowany)
- Walka 1 vs 1 nie stanowi jej problem bo praktycznie ona ją zawsze wygrywa ,gorzej już jest jeśli jest ich dwóch i jeden lub co gorsza posiadają wyciszenie co po prostu gasi ciebie na kilka ważnych sekund
- Mądrzy gracze drużyny przeciwnej pierwszą ją focusują dlatego w tf masz ciężko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...