Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać 80 lvl mental- gdzie expić?

ziomek63785

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lvl postaci: 80

Profesja: Mental

Skille: Silne P (opieram się na dmg z buta lub z konia, także pozoste skille nie podaję)

Biolog: Ukończony na 70 lvl

Eq:

Truta +6 35% średnie kd: krytyk, przeszywka, potwora +4

Stalka +9 1,5k hp, 10% odp. na strzały 10% do pż kd: speed, unik, unik strzał +4

Tarcza na 61 lvl +9 : NNo

Ebo +9: 20% grota

Nasior ze złota +9: 2k hp, 20% reg. pż

Skórzane Kozaki +9: 1,5k hp

Hełm na 61 lvl +6: 20% grota

Bransa (ta ba krytyk) +6: 1,5k hp, 20% grota

Do tego dochodzą buffy po 35% każdy.

Łącznie mam:

60% grota

15k hp

10% do pż

40% odp. na strzały

1,1k obrony

80% krytyk

8% na potwory

8% przeszywki

35% odp. na obrażenia (błogo buffa)

Gdzie expić?

Opublikowano

W grocie na setaou oczywiscie :P

Szkoda ze na P masz silne anie G1 bo wieksze przeszycie bedzie w grocie

Opublikowano

W grocie na setaou oczywiscie :P

Szkoda ze na P masz silne anie G1 bo wieksze przeszycie bedzie w grocie

@UP

Taką odp. wsadź sobei nie powiem gdzie, grałęś kiedyś mentalem w grocie? Jka nie masz zielonego pojęcia to nie pisz...

Opublikowano

@UP

Taką odp. wsadź sobei nie powiem gdzie, grałęś kiedyś mentalem w grocie? Jka nie masz zielonego pojęcia to nie pisz...

Grzeczniej ziomuś ;)

Ciężko jest tu określić, bo serio na takim lvl to pasuje grota.

Ja Cię rozumiem, że exp mentalem w grocie to mordęga (uprzedzę Cię - grałem mentalem ;-) ).

Dobrym wyjściem na av jest zrobienie Poli na P i jazda na marmurkach. Tylko to też koszta i czas na wbicie skilla.

Możesz się przemęczać w red lesie na wierzbach, ale to już jak chcesz. Ze swojej strony powiem Ci, że eq masz w miarę dobre, buffek spoko, staty eleganckie, więc brakuje jedynie chęci do expa w grocie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

@UP

Proboje pomoc , jedynym sposobem jest exp w av2 wiec powinienes sie domyslic ze chodzilo mi o expienie na marmurkach

Nie powiem gdzie to wsadz sobie ten temat palancie , jezeli taki z ciebie znawca to nie zakladaj tematu

Opublikowano

Grota V1. Tam dasz na luzie radę.

Jak lekko podreperujesz postać to bierzemy manatki do Groty V2.

Wiem, że exp Mentalem to Mordęga.

Ale z poli dasz radę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Polecam grote v1 na mieszanym spocie. Opisie gdzie jest największy.

Po wejściu do groty skręcasz w lewo i jedziesz do końca , a następnie w prawo i znowu do końca i masz najlepszy mieszany spot.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...