Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2 PL [Event Świąteczny] - Tydzień 1 ! Część 1 !

BasketBody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=Squ2zmxX9y8

DO WIDZÓW Z NERVILA:
Yo ! To nie nervil tylko wetar ;) Jak większość wie (z pożegnań na forum) z nervil aktualnie wstrzymuje nagrywanie, ale myślę, że za kilkanście tygodni ( styczen - luty ) Wrócę na nervila. Chciałem wam serdecznie podziękować, nie zdajecie sobie sprawy jakie to uczucie gdy kilka osób nie pyta cię o eq czy konto, ale namawia do powrotu :) To jest najważniejszy punkt który skłonił mnie do zastanowienia się nad powrotem :) Jeszcze raz bardzo wam dziękuję i mam nadzieję, że zobaczymy się w przyszłym miesiącu. Oczywiście zgodnie z obietnicą wbije 135lv i to będzie ostatnia rzecz tego roku na nervilu :)
DO WIDZÓW Z PL:
To jest pierwsza część z eventu świątecznego z pierwszego tygodnia. Dodam, że event zacząłem dnia 11grudnia ( środa ) a skończyłem w niedzielę dnia 15 :)
W tych dwóch częściach jest pokazany drop z pierwszego tygodnia. Od dnia wczorajszego (poniedziałek 16.12) klipy są nagrywane na przyszły tydzień i pojawią się niedziela lub poniedziałek przed wigilią :) Wesołych Świąt !
PS sorry że bez mikro, ale zepsuło się ;(

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...