Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin Rejestracji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie ma takiego plugin'u, ale od czego są google i poszukać jak to zrobić ;P

Opublikowano

Nie chcę hejtować ale to głupi pomysł ponieważ ludzie wchodzący na serwer, ludzie non premium będą sobie kraść konta więc wielu graczy odejdzie od takiego serwera na rzecz innych na których nie będą mieli problemow z kradzieżą. Jedynym sposobem aby to jakoś 'chodziło' jest napisanie skryptu który będzie zapamiętywać adresy IP graczy w ten sposób nie dojdzie do kradzieży. Lecz większość graczy ma zmienne IP, więc....

~Shakler

Opublikowano

Musisz znaleść kogoś kto ci napisze taki plugin za jakąś opłatą

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Nie chcę hejtować ale to głupi pomysł ponieważ ludzie wchodzący na serwer, ludzie non premium będą sobie kraść konta więc wielu graczy odejdzie od takiego serwera na rzecz innych na których nie będą mieli problemow z kradzieżą. Jedynym sposobem aby to jakoś 'chodziło' jest napisanie skryptu który będzie zapamiętywać adresy IP graczy w ten sposób nie dojdzie do kradzieży. Lecz większość graczy ma zmienne IP, więc....

~Shakler

Pewnie nawet nie wiesz o co mu chodzi.

Wielu ludzi szuka czegoś w stylu. Masz premium, to nie musisz się logować (bo zalogowałeś się na launcherze, tak?) a jeśli masz non premium to musisz wpisać /register lol lol

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jeśli nadal potrzebujesz takowego pluginu, zapraszam na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...