Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne plamki na oku.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się was dopytać, czy ma/miał ktoś was na oku a dokładnie na tym białku, czarne plamki ?

Dziś to dopiero zauważyłem, nie miałem tego wcześniej, przestraszyłem się bardzo bo gdy wpisałem w google to wiele źródeł podaje, że może to być czerniak złośliwy ....

Jadę w sobote do okulisty ( a cholera miesiąc temu byłem do kontroli i raczej tego nie było, bo by coś okulista mówił )

Ogólnie to nie mam problemów z oczami, mam jedynie małą ( narazie ) wadę wzorku, co rok chodzę do kontroli.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Brudne oczy. xD

Jeżeli wygląda to tak http://adst.mp.pl/img/articles/spojowka/melanoza%20oczna_zmiany_barwnikowe_spoj%C3%B3wek.jpg to masz melanoze oczną.

Jest to coś takiego jak pieprzyk tylko że na oku.

Idź najlepiej do okulisty.

Nie, na tym zdjęciu są plamy a ja mam po prostu takie 3 maluteńkie kropeczki w kolorze czarnym, nie są duże są tycie lecz jednak widoczne.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

MPC twoim miejscem porad okulistycznych....

ps. nawet nie mów okuliście jak pojedziesz, że szukałeś w google co kolwiek.

Opublikowano

MPC twoim miejscem porad okulistycznych....

ps. nawet nie mów okuliście jak pojedziesz, że szukałeś w google co kolwiek.

Czemu ? przecież na necie też wypowiadają się specjaliści, jest nawet takie forum gdzie wypowiadają się lekarze.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Może Ci się coś wbiło. Mi się już nie raz coś wbiło i musieli mi wyciągać.

By mnie bolało, kuło lub cokolwiek... a tak nie jest.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

forum.abczdrowie.pl

Łap linka i nie zapieprzaj mpcforum takimi tematami. Pomoc 24/7 bez rejestracji, dajesz napisz i piszesz bez podawania niczego xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie łatwiej udać Ci się do okulisty? Tutaj raczej nie zdobędziesz jakiejś cennej informacji, bo no po prostu przepraszam, ale w tym temacie gówno wiemy..
a skoro masz takie plamki, a nie wszyscy to mają, to chyba naturalne, że coś jest nie tak.

Admin Cienia
Opublikowano

Czemu ? przecież na necie też wypowiadają się specjaliści, jest nawet takie forum gdzie wypowiadają się lekarze.

Szczególnie na forum o tytule "multi player cheats". Idź do okulisty, nie gryzą.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Szczególnie na forum o tytule "multi player cheats". Idź do okulisty, nie gryzą.

Nie każdego stać wyjąc stówę i iść , na wizytę na fundusz zdrowia czeka się miesiącami . Więc jak mniej więcej dowie sie co się dzieje przez internet to będzi mógł zadecydować .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Admin Cienia
Opublikowano

Nie każdego stać wyjąc stówę i iść , na wizytę na fundusz zdrowia czeka się miesiącami . Więc jak mniej więcej dowie sie co się dzieje przez internet to będzi mógł zadecydować .

Ma wiele odpowiednich miejsc do tego typu pytań, ze strzałem trafił poza tarczę.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...