Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chce kupic oficjalną grę

Dev999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie , gdzie mogę kupic oficjalna gre ? Znaczy mam juz gre i chce kupic tylko klucz do aktywowania tej oficjalnej wersji , bo chce pograc z kumplami na veteran serwerach i oficjalnych . I czy jak aktywuje juz ta wersje oficjalna to bede mogl grac na tej postaci co na trialach grałem ?

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Odpalasz grę i w postaciach masz "Upgrade your account".

Klikasz i stamtąd kupujesz.

Tak będziesz miał te postacie co z triala

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Kupując grę za 19$ nie dostajesz waluty w grze, która jest płatna kupując za 39$ dostajesz 25$ GOLD COIN , kupując za 59$ dostajesz 50$ w grze z tego co pamiętam to 5$ = 700GOLD COINS

za specjalną kasę jak się domyślasz można kupić bronie , kamizelki i inne pierdoły , które można zdobyć podczas gry.

Zbieram +

Opublikowano

Te ceny to ceny za konto podstawowe , scavengera i Legende o ile nie pomyliłem się w nazwach.

Za te dwie droższe wersje w "nagrodę" otrzymujesz GC o jakichś tam wartościach.

Kupując obojętnie które konto otrzymasz kod który możesz użyć do zmiany twojego konta trial na konto zwykłe.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

I jeszcze takie pytanie opłaca się kupywać ta oficjalną wersję ? Mało tam cheaterów ?

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Aha to bardzo dobrze , i jeszcze takie pytanie . Jak kupie Infestation ze steam (promocja :D) to będę mógł jakoś powiązać zainstalowane infestation ze steam , czy bede musial raz jeszcze pobrac infestation z witryny steam ? Pytam bo mój transfer pobierania nie nalezy do najszybszych ..

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Aha , i takie pytanie , nigdy nie kupywałem gier przez steam , a tam nie ma opcji przelewu z banku . Mam konto na pko , więc muszę najpierw przelać z pko pieniądzę na paypal żeby potem przelać do steam ? Czy jak inaczej ?>

95960480783902571221.jpg

Opublikowano

Sory za odkop ale mam problem , kupiłem już grę dodałem do biblioteki gier . I jak klikam infestation survivor stories to tam jest tylko opcja zainstaluj i mi pobiera gre od nowa.. Pisaliście że da się powiązać tego steama z zainstalowaną już wcześniej grą .. Jak to zrobić ? Mam wolny internet dlatego nie idzie pobrać tego ..

95960480783902571221.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...