Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czym się różni...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poza ceną są to te same telefony. Każdy telefon Samsunga ma logo umieszczone nad ekranem i (tego nie jestem pewny, ale ja mam) z tyłu, na klapce

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Tym, że zapewne obydwa telefony to podróbka. Chyba, że mają aż tak daleko te swoje magazyny

Przesyłka polecona i ubezpieczona z zagranicy. Każda posiada nr nadania.

Czas dostawy 10-30 dni roboczych (max do 60 dni roboczych). Większość paczek dociera znacznie szybciej.
Nie wysyłamy za pobraniem.

Paczka priorytetowa wysyłana pocztą lotniczą. Wszystkie produkty wysyłamy do Państwa bezpośrednio z Hongkongu, Shenzhen oraz Singapuru. czas realizacji to od 8 do 40 (średnio 4 tygodnie) dni roboczych od momentu wpłynięcia pieniędzy na Konto. Prosimy pamiętać że ze względu na charakter wysyłki za każdą przesyłkę płacą Państwo oddzielnie.(Kupując 2 sztuki płacicie Państwo 2 razy za przesyłkę) .
Opublikowano

A jakiś bardzo dobry tablet, z bardzo dobrym procesorem macie? Do 700zł?

Asus Nexus 7, po aktualizacji do 4.4, to naprawdę porządny tablet! Z Androidem, to najwyżej mogę polecić wersję 2k13 Nexusa 7, albo LG G Pad 8.3, ale do nich musisz dopłacić. Jeśli nie wymagasz Androida, polecam Ipada Mini.

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...